Machiaj & Cosmetica

#machaj #sfaturi machiaj #machiaj sarbatori #sarbatori #cosmetica

Gata de petrecere? Iata cum sa te machiezi de Sarbatori

Ti-ai stabilit tinuta, accesoriile, te-ai programat la coafor, dar ai ales sa te machiezi singura. Ca sa nu dai gres, iata cateva sfaturi importante legate de culorile potrivite party-urilor de Sarbatori.

Nuantele potrivite

Sursa foto: galleryhip.com

Nuantele cele mai recomandate de catre stilisti in cazul machiajului de Sarbatori sunt cele metalice. Se poarta auriu, cupru si argintiu, dar nu trebuie sa ocolesti nici bleumarin stralucitor sau nuante de verde cu irizatii perlate. Toate acestea te vor face sa stralucesti la propriu in lumina difuza a bradului incarcat cu ghirlande colorate.

Fardul argintiu metalizat adauga adancime ochilor daca il folosesti ca baza pentru machiaj incepand cu linia genelor si pana dedesubtul sprancenelor.

Auriul, cu variantele sale bronz sau aramiu, e o nuanta indrazneata si extrem de senzuala. Pentru ca, nu-i asa, cum ar fi Craciunul fara un strop de sclipire, mai ales ca aceste tonuri reflecta foarte bine lumina.

Cu ce se combina

Nuantelor metalice li se potriveste numai rimelul negru, intrucat acesta confera mai multa profunzime privirii. Contureaza-ti sprancenele cu un creion sau un fard mat, la culoarea firului de par. Adauga putin fard alb perlat in coltul interior al ochiului si sub spranceana, mai ales daca ai ochii mai apropiati.

Ca sa fii stralucitoare, mai exista o varianta, putin mai discreta: foloseste un creion intr-o nuanta metalica. Cel argintiu se combina perfect cu albastru si violet, deci nuante reci, in timp ce auriul este potrivit pentru verde, rosu si tonuri naturale.

Rujul metalic

Machiajul in culori metalice nu vizeaza doar zona ochilor, ci chiar si cea a buzelor si a unghiilor. Astfel, daca ai un pic de curaj, alege un ruj sau un gloss cu particule stralucitoare, de diva. Elimina excesul cu ajutorul unui servetel si pastraza rujul in poseta, pentru a-ti reimprospata look-ul.

Pulbere stralucitoare

Poti fi sclipitoare din cap pana in picioare daca folosesti o pulbere cu particule stralucitoare. Nu exagera insa, pentru a nu arata chiar ca statuetele Oscar.

Sursa foto: wallpaperseries.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare