Machiaj & Cosmetica

#frumusete #produse naturale #ingrijire piele # produse infrumusetare

Foloseste ingrediente naturale pentru a-ti pregati produse de infrumusetare!

Pentru frumusetea si ingrijirea corporala nu trebuie sa investesti intotdeauna multi bani. Unele dintre cele mai eficiente tratamente se gasesc chiar la tine in bucatarie. Cafeaua, portocalele, bananele si ceaiul sunt ingrediente pe care le poti folosi cu succes pentru prepararea de produse naturale de infrumusetare.

Cartofi. Cartofii prajiti nu sunt buni pentru soldurile tale, insa cei cruzi sunt excelenti pentru piele. Amesteca parti egale de cartof crud si frunze de ceai cu putin ulei de masline. Maseaza apoi pe fata si gat, prin miscari circulare. Lasa sa actioneze cateva minute, dupa care clateste cu apa calda.

Banane. Bananele hidrateaza pielea si sunt ideale pentru mastile preparate acasa. Tot ce trebuie sa faci este sa zdrobesti o banana si sa o aplici apoi pe fata si pe gat. Lasa sa actioneze cateva minute, apoi clateste cu apa calda. Din banana mai poti prepara si o masca cu ulei de masline si miere pe care o lasi sa actioneze 15 minute. Pentru par poti prepara o masca cu avocado, pe care o lasi timp de 30 de minute.

Zahar brun. Zaharul brun este foarte eficient pentru exfolierea pielii. Granulele de zahar brun actioneaza delicat si lasa pielea fina si matasoasa. Foloseste zaharul brun la dus, pentru masarea intregului corp.

Ceai. Ai cearcane dupa o noapte pierduta sau o saptamana mai grea la serviciu? Ceaiul este un tratament rapid, care te ajuta sa relaxezi pielea din jurul ochilor. Fierbe mai multe sortimente de ceai, lasa lichidul sa se raceasca, dupa care tamponeaza toata zona ochilor. Cofeina naturala din ceai ajuta la reducerea inflamatiei vaselor de sange din jurul ochilor.

Fulgi de ovaz. Un aliment excelent pentru inima, ovazul este ideal si pentru un ten tanar si stralucitor. Pentru a obtine acest efect, amesteca o lingura de fulgi de ovaz cu 3 linguri de iaurt si o lingura de miere. Aplica masca pe fata si pe gat si lasa sa actioneze 5 minute. Clateste apoi cu apa calda.

Portocale. Pentru tratamentul cu portocale, tot ce trebuie sa faci este sa storci sucul de la o portocala, sa il aplici pe tot corpul si sa masezi bine. Dupa dus, sucul exfoliaza foarte bine corpul datorita acizilor naturali.

Cafea. Dupa prepararea cafelei de dimineata, nu arunca zatul care se formeaza. Foloseste-l pentru tratamentele corporale. Cafeaua este ideala pentru exfoliere. Amesteca 3 linguri de cafea macinata cu o lingura de sare si maseaza tot corpul. Cafeaua contine si vitamina E si alti antioxidanti care protejeaza pielea.


Sursa foto: sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare