Machiaj & Cosmetica

#machiaj #ziua femeii #8 martie #tendinte machiaj #machiaj primavara

Fii seducatoare de Ziua Femeii: 3 machiaje romantice pentru 8 martie

Ziua Femeii este un moment special pentru fiecare reprezentanta a sexului frumos, tocmai de aceea trebuie sa profiti de el pentru a-ti pune si mai mult in valoare frumusetea naturala. De 8 martie, machiajul tau trebuie sa fie impecabil, mai ales ca vei fi in centrul atentiei de la prima ora a diminetii, pana seara tarziu.

Inainte de a vedea care sunt sugestiile noastre de machiaje romantice si seducatoare pentru Ziua Femeii, trebuie sa stii ca este bine sa folosesti o baza de machiaj indiferent de tipul de machiaj ales. Baza va ajuta la fixarea fondului de ten si a fardurilor si va prelungi rezistenta machiajului.


1. Machiaj romantic pentru evidentierea ochilor

De Ziua Femeii, poti alege sa-ti realizezi un machiaj cu accent pe zona ochilor, pentru ca privirea ta sa capete un plus de profunzime. Incearca o combinatie de fard mov si verde turcoaz atat pentru pleoapa superioara, cat si pentru cea inferioara.

Aplica fardul mov din coltul intern al ochiului pana la jumatatea pleoapei mobile si usor peste pliu. Continua sa aplici fardul turcoaz pana in coltul extern al ochiului si trece-l peste pliu. Estompeaza liniile fardurilor, astfel incat sa sa creezi iluzia ca decurg unul din celalalt.

Doua straturi de mascara sunt suficiente pentru a completa acest machiaj romantic si seducator pentru Ziua Femeii.



Sursa foto: eyeshadowlipstick.com


2. Machiaj romantic cu accent pe buze

Un alt stil de machiaj potrivit pentru Ziua Femeii este cel in care iti pui in evidenta buzele. Pentru a respecta echilibrul, incearca sa-ti machiezi ochii cat mai natural. Un contur subtire cu creion negru, un strat de mascara si putin fard sidefat pe pleoapa inferioara sunt de ajuns pentru machiajul ochior.

Pentru buze, iti recomandam sa folosesti un ruj mat intr-o nuanta puternica, insa inainte de a-l aplica, este bine sa folosesti un exfoliant. Acesta va indeparta celulele moarte si va lasa buzele catifelate. Nu uita sa-ti aplici putin blush rozaliu pe pometi, pentru un look proaspat si seducator.



Sursa foto: beautyxoxo.com


3. Machiaj romantic discret

Daca esti fana machiajelor nude, atunci de Ziua Femeii poti incerca un machiaj romantic discret. Pentru acest tip de machiaj, tenul tau trebuie sa arate impecabil. Exfoliaza-l, hidrateaza-l si rasfata-l cu un fond de ten cu acoperire mare. Pentru ochi foloseste doar mascara neagra, iar pentru buze un ruj intr-o nuanta pastelata de roz sau doar un luciu transparent. Accentueaza-ti pometii cu blush roz si un strop de iluminator.



Sursa foto: pinterst.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare