Machiaj & Cosmetica

#femei #barbati #frumusete #stil

Femei versus barbati: cat de diferit vedem frumusetea

Barbatii si femeile au conceptii total diferite despre frumusete. Reprezentantii de sex masculin vad femeia ideala avand parul blond, buze voluptoase, pometi proeminienti, nasul mic, sprancenele fine si fruntea putin proeminienta. Femeile in schimb au ca simbol de frumusete femeile cu parul corb, nas proeminient, sprancene stufoase si structura osoasa mai ingusta, arata un studiu realizat recent.

Barbatii adora blondele, femeile sunt invidioase pe brunete

Cercetarea a fost facuta prin analiza unor fotografii ale unor celebritati, iar respondentii au fost pusi sa spuna care sunt trasaturile care ii atrag cel mai mult la persoanele analizate.

Rezultatele au aratat ca majoritatea barbatilor au fost atrasi de parul ondulat si blond al cantaretei Shakira, nasul mic al actritei Mirand Kerr, fruntea proeminienta a lui Jennifer Aniston, sprancenele pronuntate ale Ducesei de Cambridge si pometii si buzele pline ale Angelinei Jolie.

Femeile in schimb au ales ca frumusete feminina perfecta parul negru si lucios al Freidei Pinto, pometii rafinati ai lui Keira Knightley, sprancenele stufoase si indraznete ale lui Cara Delevingne, nasul proeminient al lui Blake Lively si grimasa lui Scarlett Johansson.

Varsta nu conteaza

Astfel, potrivit rezultatelor studiului, barbatii sunt in continuare fascinati si atrasi de blonde, mai ales de cele care au parul ondulat, in timp ce femeile sunt adeptele unui look feminin exotic de frumusete.

Partea interesanta insa este amestecul de varste in ceea ce priveste frumusetea. Barbatii au ales-o pe Angelina Jolie, in varsta de 38 de ani, in timp ce femeile au ales-o pe Cara Delevingne, in varsta de 21 de ani.

Asadar, diferentele observate in urma acestui studiu au aratat ca barbatii si femeile se afla la poluri opuse atunci cand vine vorba despre aspectul perfect al unei femei. In acest fel, se confirma inca o data ca femeile vin de pe Marte, iar barbatii sunt de pe Venus, iar incercarile noastre de a afla diferentele extreme intre sexe sunt in zadar.

Sursa foto: fanatik.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului