Machiaj & Cosmetica

#make-up #machiaj #gene #stil #gene false #machiaj si cosmetica

Efectele negative ale genelor false

Cele mai noi tendinte in materie de machiaj, genele false , nu iti aduc doar beneficii imaginii daca sunt folosite incorect sau abuziv. Oricat de atragatoare este privirea unei femei atunci cand isi misca languros pleoapele, este necesar sa ai in vedere cateva aspecte importante pentru sanatate. Iata care sunt efectele negative ale genelor false si cum pot fi ele prevenite.

Inainte erau folosite de actrite si de divele showbiz-ului international, astazi sunt tot mai populare in randul femeilor de pretutindeni. Din pacate, genele false iti pot distruge permanent genele naturale, mai ales daca sunt folosite in fiecare zi.

Genele false au abilitatea de a conferi un look dramatic, sunt disponibile intr-o varietate de nuante si texturi, care pot rezista la ochi ore sau chiar saptamani intregi de la aplicare.

Dependenta de genele false

Chirurgii plasticieni vorbesc despre o incidenta a cazurilor de "dependenta" in ceea ce priveste utilizarea genelor false. Exista o categorie de paciente care devin nevoite sa poarte in fiecare zi acest accesoriu, dupa ce isi pierd partial sau total parul natural protectiv de la nivelul pleoapelor.

Mai mult decat atat, tot mai multe femei solicita o interventie de implantare a genelor pe cale chirurgicala, in urma "abuzului" de gene si extensii false.

Efecte negative ale genelor false

Asa cum probabil intuiesti, problemele estetice cauzate de purtarea genelor false sunt provocate de inlaturarea lor incorecta, din punct de vedere temporal si tehnic.

Dupa ce sunt purtate o lunga perioada de timp, lipiciul poate crea o tensiune suficienta pentru a smulge pur si simplu firele de par naturale. Daca folosesti gene false , da-le jos cu multa blandete de fiecare data si incearca sa mentii o frecventa redusa a utilizarii lor.

In plus, daca observi rarirea genelor tale naturale, este recomandat sa renunti pentru o perioada la genele false, pana cand parul natural creste la loc.

Din pacate, "golurile" unde firele nu mai dau semne de regenerare sunt portiuni in care foliculii nu mai sunt activi. Singura solutie in acest caz este implantul chirurgical.

Oricat de atragatoare ar fi produsele de infrumusetare promovate de industria de profil, ai grija sa respecti intocmai instructiunile si precautiile inscrise pe ambalaj.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului