Machiaj & Cosmetica

#fene false #aplicare gene false

Cum se aplica corect genele false?

Din ce in ce mai multe femei au gene false, iar motivele sunt cat se poate de intemeiate. Aplicarea de gene false este, fara indoiala, solutia pentru gene scurte sau rare, dar si varianta salvatoare atunci cand nu vrei sa depinzi de aplicarea rimelului zilnic. Iata cate tipuri de gene false exista si cum se aplica ele astfel incat sa obtii efectul pe care ti-l doresti.

 

Tipuri de gene false si extensii

In principiu, exista trei tipuri de gene false care se folosesc de catre doamnele si domnisoarele ce isi doresc o privire senzuala si feminina.

1. Genele false tip banda sunt printre cele mai accesibile. Pe acestea le poti aplica singura chiar la tine acasa. Ai nevoie doar de putina indemanare si rabdare pentru a le putea fixa cat mai aproape de genele tale naturale. Pleoapa trebuie bine curatata inainte de aplicarea genelor tip banda pentru a nu irita ochiul.

2. Genele false tip smoc au un aspect usor mai natural comparativ cu cele tip banda. Acestea se prezinta in tip smocuri de cateva gene, unite intr-un punct avand aspectul literei V. Smocurile lipesc de piele cu ajutorul unei pensete speciale printre genele naturale, oferindu-le un volum de invidiat.

3. Genele false fir cu fir sunt singurele care nu pot fi aplicate acasa, ci trebuie sa mergi la un salon. Acolo genele vor fi fixate de un profesionist care a urmat cursuri pentru a stapani tehnica. Aceasta este una ce necesita rabdare, indemanare si nu in ultimul rand, pasiune. Genele fir cu fir se aplica de genele naturale, nu de piele, de aceea au cel mai natural aspect si o durabilitate de pana la 6 saptamani. In cazul acestora, trebuie mers periodic la salon pentru intretinere, dar si pentru inlaturarea lor. In acest fel te asiguri ca nu iti sunt afectate genele naturale.

In cazul oricarui tip de gene false, pentru a-ti fi garantat rezultatul dorit, recomandarile sunt sa le achizitionezi dintr-un magazin cu produse profesionale. Extensiile de gene de la Cupio sunt de o calitate superioara, sunt rezistente si usor de aplicat.

Sfaturi de la experti privind genele false

Sa porti gene false este un aspect frumos, insa acesta necesita ceva mai multa atentie din partea ta in ceea ce priveste ingrijirea lor.

  • Nu tine genele mai mult decat este recomandat, deoarece pot aduna bacterii si pot irita ochiul si pleoapa. Genele tip banda rezista intre 24 si 48 de ore, cele tip smoc rezista intre 1-2 saptamani, iar genele fir cu fir au cea mai lunga valabilitate, aproximativ o luna si jumatate.
  • Indiferent de tipul de gene pentru care optezi, lipiciul folosit trebuie sa fie de cea mai buna calitate si testat dermatologic pentru a nu favoriza aparitia alergiilor, care se pot manifesta prin mancarime, usturime, roseata si edem local.
  • Intretine-le intocmai dupa recomandarile specialistilor. Nu uita sa te demachiezi zilnic cu produse ce nu afecteaza genele, mergi la intretineri periodice si periaza-le cu periuta speciala.

Nu in ultimul rand, tine minte un aspect esential: chiar daca denumirea lor este de gene false, aspectul acestora trebuie sa fie cat mai natural posibil. Pentru acest lucru ai grija sa alegi gene calitative, sa urmezi instructiunile de aplicare si sa le ingrijesti conform sfaturilor. Astfel, vei avea gene superbe in fiecare zi.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului