Machiaj & Cosmetica

#barbati #machiaj #preferinte

Cum sa te machiezi pe gustul iubitului tau

Unul din scopurile principale pe care il avem atunci cand ne machiem este acela de a face o impresie buna barbatului e care suntem indragostite. Si cine ar putea sa ne ajute cel mai bine in acest sens daca nu chiar el?

Probabil te gandesti ca barbatii nu au gusturi in ceea ce priveste makeup-ul. In realitate insa, lucrurile nu stau asa. Pentru a te convinge, data viitoare cand ai un dubiu in ceea ce priveste machiajul tau de zi sau seara, du-te la iubitul tau si cere-i o parere. Vei ramane surprinsa de raspunsul lui.

Care sunt tendintele in machiaj apreciate de reprezentantii sexului tare?

 

Obrajii rozalii

 

Barbatii sunt innebuniti dupa texturile si umbrele naturale atunci cand vine vorba de make-up . Desi pare surprinzator, intre machiajul de scena si ceea ce vor ei sa vada la prietenele lor nu exista absolut nimic in comun. Astfel, profita de acest trend al obrajilor rozalii si reda stralucirea pometiilor tai atunci cand te duci la o intalnire amoroasa sau la o sedinta de shopping in mall.

Alege nuanta potrivita de roz tinand cont de culoarea tenului tau si de tehnicile corecte de aplicare a blush-ului. Aplica fardul de obraji in zona osoasa a pometilor si adauga un strop de stralucire chipului fluturand putin blush si peste frunte, nas si barbie.

 

Gene lungi

 

Daca barbatii ar putea vota pentru cel mai sexy si senzual produs cosmetic , cu siguranta acesta ar fi rimelul. Aceasta formula unica iti „imbraca”ochii intr-o maniera atat de magnetica si stralucitoare, incat ar fi pacat sa lasi sa-ti scape acest detaliu din rutina ta de infrumusetare.

Mascara este cea mai buna solutie pentru a-ti scoate in evidenta ochii chiar daca alegi sa nu mai folosesti fardul de ochi. Ai grija insa sa alegi compozitia potrivita in functie de lungimea dar si de densitatea genelor tale.

Ochii sunt oglinda sufletului tau, tocmai de aceea este intelept sa-i pastrezi in cea mai buna forma. Pentru un look si mai natural, alege varianta transparenta a rimelului clasic si treci peste cele colorate care ar putea fi „un pic prea mult” pentru iubitul tau.

 

Buze nude

 

Buzele rosii sunt cea mai buna cale pentru a atrage privirile tuturor si a suci mintile barbatiilor. Insa, daca stai ii intrebi pe baieti, ei ti-ar spune ca aceasta tendinta ar fi foarte potrivita pentru covorul rosu, insa in niciun caz pentru o intalnire casual.

In schimb, buzele nude pe langa faptul ca iti inspira tinerete si sanatate, sunt un magnet pentru  barbati. Astfel, foloseste-te de balsamurile de buze nude, lipstick-urile sau gloss-uri si il vei innebuni pe iubitul tau.

Ai grija insa, stai departe de gloss-urile lipicioase sau cu sclipici . Nu se incadreaza printre preferatele barbatilor.

Alege-le pe acelea care au o textura moale si matasoasa. Buzele tale vor fi mai hidratate si irezistibile in mintea iubitul tau.

 

Smokey Eyes

 

Scoate in evidenta latura ta salbatica printr-un makeup ultra-popular si plin de stil si smokey eyes. Cu siguranta vei atrage atentia tuturor asupra ta. Texturile profunde, fie ele cremoase sau sub forma de pudra, precum si nuantele variate de arama, gri sau clasicul negru vor fi pentru iubitul tau un adevarat afrodisiac .

Alege combinatia potrivita de nuante si foloseste un eyeliner negru clasic pentru a defini si mai bine forma ochiilor tai si pentru a le sublinia culoarea. La final, nu uita de mascara ca un ultim accesoriu pentru a-ti perfectiona look-ul.

 

Foto : www.facemaker.ca

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare