Machiaj & Cosmetica

#vedeta #beauty #machiaj #angelina jolie

Cum sa te machiezi ca Angelina Jolie

Angelina Jolie a fost aleasa de nenumarate ori cea mai frumoasa femeie de pe planeta. Oricine i-a admirat, la un moment dat, ochii seducatori sau buzele apetisante. Frumusetea naturala ii este pusa in valoare de un machiaj simplu, insa efectuat cu atentie, pana in cele mai mici detalii. Iata cum te poti machia precum Angelina Jolie.

 

 

Pasul 1. Aranjeaza-ti sprancenele

Una dintre cele mai importante etape ale machiajului in stilul Angelinei Jolie  este aranjarea sprancenelor. Pentru ca machiajul ei este unul foarte curat si clasic, sprancenele tale vor incadra ochii si iti vor asigura un look impecabil.

Niciodata nu o vei observa pe Angelina Jolie cu sprancenele neingrijite. Forma acestora trebuie sa iti complimenteze fata, dar in afara de acest lucru, sprancenele tale poti fi desavarsite in catiova pasi. Tot ce trebuie sa faci este sa le aranjezi cu ajutorul unei periute pentru sprancene , sa le definesti culoarea cu un creion de sprancene potrivit nuantei tale si sa le fixezi cu un gel pentru sprancene.

Ai grija insa atunci cand folosesti creionul pentru sprancene. Acesta trebuie doar sa defineasca, nu sa iti ofere un look artificial. Cel mai important reper al machiajului Angelinei Jolie este aspectul natural.

Pasul 2. Aplica anticearcanul

Foloseste o periuta pentru anticearcan si aplica-l in jurul ochilor, atat pentru a acoperi cearcanele, dar si pe pleoapa . Pentru a indeparta excesul si a uniformiza aspectul, tapeaza usor cu degetele produsul aplicat. Aplica fondul de ten in aceeasi modalitate in care ai uniformizat anticearcanul din jurul ochilor, prin tapare usoara cu degetele. Pentru acest look natural , nu este neaparat nevoie sa aplici fond de ten pe toata fata. Te poti rezuma doar la a acoperi imperfectiunile.

Pasul 3. Defineste-ti aspectul tenului cu ajutorul pudrei de fata

Inlocuieste aplicatorul clasic al pudrei cu un burete pentru fond de ten. Introdu buretele in pudra sub forma de praf si aplica usor in zona T si in jurul ochilor, pentru a controla excesul de sebum si a mari rezistenta anticearcanului. Buretele va tine pudra la distanta de liniile finile si nu iti vei accentua astfel ridurile.

Pasul 4. Contureaza ochii

Aplica pe toata pleoapa o nuanta pala de crem, usor stralucitoare. Contureaza ochiul folosindu-te de un creion contur intr-o nuanta de maro. Traseaza o linie subtire de-a lungul pleoapei superioare. Pentru pleoapa inferioara, contureaza doar o treime din intreaga linie a ochiului, pornind din sensul opus (coltul ochiului). Pentru a obtine un efect smokey estompat, tapeaza usor linia trasata pe pleoapa inferioara.

Este timpul sa aplici o nuanta de fard putin mai inchisa. Opteaza pentru un un gri si aplica usor fardul utilizand o pensula pentru machiaj. Pornind de la coltul ochiului, acopera pleoapa doar pana la jumatate si foloseste-te de pensula pentru a estompa trecerea de la fardul deschis la cel mai inchis. O simpla miscare inainte si inapoi ar trebui sa fie suficienta.

Asa cum ai procedat si cu pleoapa inferioara, tot cu ajutorul unei pensule, estompeaza usor conturul creionului, pentru un efect delicat smokey eyes. Imediat sub sprancene aplica un strop de de fard alb stralucitor si uniformizeaza aspectul acestuia in raport cu celelalte farduri, pentru ca toate sa se imbine armonios, fara a se observa trecerea de la o culoare la alta. Rasuceste-ti genele cu ajutorul unui ondulator de gene si defineste-ti lookul aplicand mascara.

Pasul 5. Contureaza-ti buzele

Buzele Angelinei Jolie sunt perfect hidratate. Inainte de a aplica orice produs de machiaj, exfoliaza-ti buzele cu ajutorul unei periute de dinti. Vei  simti pielea acestora ca noua. Aplica apoi un balsam hidratant, pentru stralucire.

Pentru a obtine volum, nu ai nevoie de injectii cu botox. Exista insa diverse porduse care au efectul de a mari buzele. Opteaza pentru un astfel de gloss intr-o nuanta transparenta sau corespondenta rujului. Pentru buze desavarsite, ai nevoie sa aplici mai intai acest produs. Tapeaza apoi buzele cu un pic de pudra si aplica, la sfarsit, rujul mat, intr-o nuanta nude . Amestecul acestor doua produse iti vr oferi niste buze seducatoare. Retuseaza aspectul acestora presandu-le usor de un servetel, pentru a indeparta excesul.

Citeste si:

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului