Machiaj & Cosmetica

#calatorie #look perfect #machiaj rezistent

Cum sa iti pastrezi un look perfect cand calatoresti

Daca ai un ritm de viata solicitant si te afli mai tot timpul in calatorii, nu inseamna ca trebuie sa te neglijezi si sa uiti de micile ritualuri de frumusete. Ai nevoie de o trusa de voiaj in care sa iti pastrezi produsele cosmetice indispensabile si de cateva trucuri care te pot ajuta sa iti pastrezi machiajul proaspat pe intreaga perioada a calatoriei.


1. Alege sa porti un machiaj fresh, cu rezistenta la transfer

O calatorie lunga isi poate pune amprenta asupra tenului tau, asa ca ar fi bine sa porti un machiaj rezistent la transfer, care sa acopere cearcanele si urmele oboselii.

Pentru a nu avea surprize neplacute daca fondul de ten se lichefiaza, poti sa il inlocuiesti cu o crema-pudra, care sa iti acopere imperfectiunile.

Nu uita sa iti ingrijesti buzele si foloseste un balsam cu factor de protectie solara (indiferent de anotimp). Daca vrei un plus de culoare pentru machiajul tau, alege un ruj hidratant, cu rezistenta la transfer.


2. Pregateste-ti o trusa cu produse cosmetice indispensabile

Aminteste-ti de cate ori ti s-a intamplat ca samponul sa se verse peste restul bagajelor si gandeste-te la solutii ceva mai practice. Foloseste produse de unica folosinta, astfel incat sa elimini riscul de a varsa continutul dupa desigilare.

Ai nevoie de o trusa speciala in care sa tii toate produsele de ingrijire, din care sa nu iti lipseasca cele pentru par, deodorantul sau servetelele demachiante.


3. Nu uita sa ai grija de igiena personala

Frumusetea oricarei femei inseamna, in primul rand, respectul fata de sine si ingrijirea personala. Chiar daca esti nevoita sa iti petreci noaptea intr-o camera de hotel sau un autocar, nu trebuie sa iti neglijezi igiena personala.

Unul dintre accesoriile care nu trebuie sa iti lipeasca din bagaje este o periuta de dinti de unica folosinta. Acest "instrument" este simplu de folosit si contine o doza de pasta de dinti, care este stocata intr-un fel de capsula ajustata de periuta.


4. Poarta in geanta un creion de oja cu uscare rapida

Manichiura este o carte de vizita pentru orice femeie, iar calatoriile nu justifica neingrijirea ei. Cel mai bine este ca atunci cand pleci intr-o calatorie mai lunga sa porti un simplu lac transparent sau sa ai la tine o solutie de urgenta: un creion de oja cu uscare rapida, care te poate ajuta in situatiile de criza.

Sursa foto: sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare