Machiaj & Cosmetica

# rimmel # gene dese #gene lungi #mascara

Cum sa ai gene mai lungi si mai dese. Sfaturi de la experti

Orice femeie isi doreste o privire seducatoare, iar aceasta este obtinuta cu ajutorul generol lungi si dese. Insa mama natura nu a fost la fel de darnica cu toate femeile asa ca unele au nevoie de putin ajutor pentru a obtine acest efect. Iata si cateva ponturi care te pot aduce mai aproape de rezultatul dorit:

1. Ingrijeste genele 

Trebuie sa te demachiezi in fiecare seara, fara exceptie. Nu ar trebui sa folosesti niciodata mascara veche si nici sa folosesti clestisor de gene pentru a le intoarce. Mai bine apeleaza la un profesionist. O dieta bogata in vitamina C ajuta la sanatatea genelor, asa ca ai grija ce mananci.

2. Tratamente naturale pentru gene 

Un cunoscut tratament natural este uleiul de ricin. Acesta se amesteca cu 2-3 lingurite de ceai verde, iar solutia obtinuta se aplica seara zilnic. Tratamentul se lasa peste noapte. Combinatia accelereaza regenerarea genelor si ajuta la obtinerea unui rezultat spectaculos. De asemenea, un tratament indicat este cel din ulei de masline si coaja de lamaie. Acesta se lasa la macerat doua-trei zile dupa care este aplicat pe gene, tot cu o pensula de mascara. Rezultatele incep sa apara dupa cateva saptamani.

3. Tratamente profesionale

In cazul in care nu ai mare incredere in tratamentele naturiste si nici rabdare sa le prepari, exista si varianta tratamentelor testate dermatologic si oftalmologic. Unul dintre acestea este Bonilash, un concept nou lansat pe piata din romania, care promite gene naturale mai lungi cu 25% si mai dese, dupa 12 saptamani de tratament. Produsul contine bimatoprost, un stimulent eficient pentru cresterea numarului de gene, ce permite alungirea acestora, intarindu-le si impiedicand pierderea acestora.

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului