Machiaj & Cosmetica

#manichiura black friday #black friday 2017 #black friday

Cum realizezi manichiura perfecta si in trend, cu produse reduse de Black Friday

O manichiura perfecta este cartea de vizita a unei femei! Stilul hainelor si rafinamentul coafurii este desavarsit de unghiile impecabile, acoperite cu un strat lucios de oja, in nuante trendy, sau cu modele de nail-art care intrec orice imaginatie.

Noi credem ca manichiura perfecta ar trebui sa fie un deziderat tangibil pentru orice femeie, iar preturile mici fac visul posibil. Baff.ro iti vine in ajutor cu superoferte de Black Friday la produsele pe care le adoram.

Manichiura perfecta este acum posibila cu ofertele de Black Friday de pe baff.ro!

Unic distribuitor in intreaga lume a lacurilor permanente in nuante superbe, sofisticate, al Sistemului de gel PureLuxe, BAFF.ro iti va veni in ajutor sa-ti rasfeti clientele cu cele mai la indemana solutii pentru ca unghiile lor sa fie mereu ingrijite, trendy si impecabile.

Vestea si mai buna este ca acum produsele profesionale de pe BAFF.ro sunt disponibile la reducere speciala de Black Friday! iti prezentam mai jos ofertele tentante!

Lacul de unghii Nail Lacquer Pureluxe va ajuta orice femeie sa se remarce cu o manichiura perfecta. Dincolo de nuantele stralucitoare, puternic pigmentate, care se usuca cat ai zice… baff, esentiala este si compozitia lacului: cu extracte de zinc si calciu, formula profesionala iti ofera unghii sanatoase si puternice, intensificand productia de keratina. Cateva dintre nuantele care iti vor atrage atentia cu sifuranta sunt la oferta de Black Friday, fiind disponibile la pretul de 14 lei: rosul sofisticat 201 Stylish Velvet, portocaliu cald, precum nuantele frunzelor toamna (222 Mango) si albastrul vibrantdin nuanta 285 Surfing. Tonurile nude nu pot lipsi din trusa pentru o manichiura perfecta, in trend, iar nuanta 239 Palm Desert este irezistibila. Tot la pretul special de 14 lei putem achizitiona de Black Friday si un lac Pureluxe albastru profund, esenta trendurilor din acest sezon: este vorba despre 299 Overwhelming Night.

Lacul de stampila PureLUXE Stamp Lacquer este cea mai buna metoda prin care iti poti exprima creativitatea pe unghii. Modelele complicate nu vor mai prezenta niciun grad de dificultate, gratie formulei foarte pigmentate a lacului de stampila, cu o vascozitate de cinci ori mai ridicata decat a unui lac de unghii clasic. Te vei indragosti de nuantele sofisticate de pruna (405 Caliente), de rosul pur (409 Hollywood Red) si de griul metalizat superb (499 Metallic Fusios)- toate disponibile la 14 lei pe BAFF.ro.

Detaliul care face diferenta, atunci cand realizezi manichiura este baza. Mai ales in cazul unghiilor false, un primer de calitate te va ajuta sa ai rezultate impecabile. Primerul PureLUXE degreseaza unghia, ii echilibreaza pH-ul, elimina reziduurile de la suprafata si creeaza astfel mediul cu o aderenta perfecta pentru constructia ulterioara a unghiei. Produsul este diferit gratie formulei delicate, care protejeaza sanatatea unghiilor si nu deranjeaza printr-un miros neplacut. Special de Black Friday, BAFF.ro o ofera la un pret redus cu 25% !

Ai la indemana cele mai trendy lacuri de unghii si un primer de efect, iti mai lipsesc sabloanele! BAFF.ro iti ofera modele pentru unghii false. Materialele specializate iti garanteaza ca sablonul nu se va dezlipi in timpul utilizarii! Cel mai important este ca ai de unde alege: pe BAFF.ro sunt disponibile sabloane de constructie albina, dreptunghiulare, ez flow, forma extrema si doua forme (pentru unghii stilettos si migdala). Si la aceste produse vei beneficia de un pret cu 30% redus de Black Friday!

Adori modelele complicate de nail art si ai cliente care isi doresc manichiura lor fantezista? Misiunea ta va fi foarte usoara cu ajutorul pensulelor speciale pentru nail art, oferite de BAFF.ro: poti alege intre setul de cinci pensule de nail art (contine un punctator metalic, doua pensule pentru pictura cu varfuri de lungimi diferite, o pensula tesita si una cu design limba de pisica marimea 2), si setul de patru pensule nail art (contine o pensula dreapta marimea 2 si trei pensule lungi si subtiri de marimi diferite), aflate la reducere de 25% de Black Friday!

Pe BAFF.ro vei gasi si modele separate de pensule: pensula tesita numarul 6 (ideala pentru constructia oricarui model de unghie, confectionata din peri sintetici, pentru o rezistenta superioara), pensula dreapta (pentru constructia unghiei, comoda si usoara) sau pensula sub forma de limba de pisica ovala (usor de tinut in mana si foarte confortabila). Vei descoperi intreaga varietate de pensule cu pret redus la 25% special de Black Friday, pe baff.ro, pentru o trusa de manichiura completa!

Manichiura perfecta poate fi obtinuta cu ajutorul unor produse de calitate, pe care le poti achizitiona acum la preturi cu totul speciale, reduse cu ocazia Black Friday pe BAFF.ro!

Advertorial

Sursa foto principala: shutterstock via baff.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare