Machiaj & Cosmetica

#cearcane #anticearcan #ascundere cearcane #alegere anticearcane

Cum alegi anticearcanul perfect. Iata 3 ponturi de care sa tii cont!

Alegerea anticearcanului depinde de tipul de piele, de banii pe care vrei sa ii aloci pentru acest produs cosmetic sau de micile imperfectiuni pe care vrei sa le ascunzi. Fie ca vrei sa scapi de dungile negre de sub ochi, fie ca vrei sa ascunzi petele inestetice aparute ca urmare a expunerii la soare, anticearcanul este solutia potrivita. Iata cateva ponturi de care poti tine cont atunci cand iti alegi anticearcanul!


1. Anticearcan pentru piele sensibila

In cazul in care pielea din jurul ochilor este foarte sensibila, iar cercurile formate din cauza lipsei somnului nu sunt foarte inchise, poti alege un anticearcan lichid cu particule de iluminare. O formula lichida este preferabila, intrucat nu va provoca riduri in jurul ochilor, iar particulele de iluminare aduc un plus de stralucire zonei.


2. Anticearcan pentru mascarea cearcanelor profunde

Daca cercurile formate in jurul ochilor sunt foarte inchise sau daca vrei sa ascunzi petele maronii ori rosii, aparute in urma expunerii la soare, este recomandat sa folosesti un anticearcan crema. Cremele anticearcan pot produce riduri la nivelul ochilor in cazul in care nu sunt aplicate corect. Astfel, este important sa aplici crema in straturi mici si sa o intinzi foarte bine pe suprafata din jurul ochilor. In cazul in care tenul tau este uscat, este indicat sa folosesti o crema hidratanta pentru fata, inainte de a aplica anticearcanul.


3. Anticearcan stick pe baza de acid hialuronic

Un alt tip de anticearcan pe care il poti folosi pentru a ascunde imperfectiunile din jurul ochilor este anticearcanul stick. Este mai scump decat restul anticearcanelor deoarece ofera o mai buna acoperire a cercurilor din jurul ochilor, combinata cu o luminozitate perfecta.

De obicei, acest tip de anticearcan este potrivit pentru toate tipurile de ten si reduce vizibil aspectul de oboseala. Asadar, aplica anticearcanul in cantitati mici si intinde foarte bine pe toata suprafata din jurul ochilor. Fiind un anticearcan pe baza de acid hialuronic, reduce vizibil cearcanele si liniile fine din jurul ochilor.

Sursa foto: makeupfornoobs.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului