Machiaj & Cosmetica

#crema #iarna #sensibilitate #frig #sezon rece #crema hidratanta #hidratare #piele #ten

Crema potrivita in sezonul rece

Indiferent de tipul de ten pe care il ai, in sezonul rece este necesar sa folosesti o crema hidratanta. Nu doar tenul uscat are nevoie de hidratare intensa, ci si cel gras trebuie ingrijit corespunzator, deoarece in acest sezon pielea sufera transformari majore.


Secretia de sebum nu mai este suficienta pentru a preveni deshidratarea. Tenul gras devine normal, in timp ce tenul uscat se deshidrateaza puternic. De asemenea, trecerea brusca de la temperatura rece de afara la cea ridicata din interior favorizeaza descuamarea pielii si implicit pierderea elasticitatii.
Iata cateva creme hidratante care va pot ajuta sa va mentineti pielea frumoasa:

Nivea Soft

In perioada iernii, aerul uscat provoaca neplaceri si o senzatie de arsura a pielii in special la nivelul nasului. Pentru a lupta impotriva frigului este indicat sa folosesti o crema hidratanta. Nivea Soft vine in ajutorul persoanelor care nu mai vor nasul rosu si buzele inghetate. Gratie substantelor active de ingrijire intensa, aceasta crema restabileste functia protectoare a pielii si impiedica inrosirea acesteia.

Nivea Soft este o crema hidratanta, eficienta pentru ingrijirea zilnica a fetei, mainilor si a corpului. Uleiul de jojoba din ingredientele de baza contribuie la o hidratare intensiva si la obtinerea unei epiderme revigorate. Pret de referinta : 15 lei

GIGI Cosmetics

Pentru o piele fina care sa reziste frigului, Gigi Cosmetics propune o crema hidratanta pe baza de vitamina E, pentru orice tip de ten. Textura bogata este usor de aplicat si se absoarbe cu usurinta. Concentratia mare de vitamina E hidrateaza imediat, ajuta la incetinirea procesului de imbatranire al pielii si apara impotriva agentilor poluanti din aer.

Studii recente au aratat ca pielea are nevoie de o cantitate mare de vitamina E ca sa-si pastreze elasticitatea, supletea si stralucirea. Vitamina E este un antioxidant care protejeaza celulele pielii de oxidare (ca urmare a radiatiilor sau a radicalilor liberi). Pret de referinta: 150 lei.

Ardes Cosmetici

Crema de noapte de la Ardes Cosmetici pe baza de ulei de morcov, ulei de germeni de grau si ulei de masline ofera pielii o hidratare in profunzime epidermei. Textura speciala a acestei creme protejeaza intensiv pielea si o protejeaza impotriva factorilor de mediu. Echilibrul intre proteine, uleiuri si extracte vegetale face acest hidratant optim pentru utilizarea in anotimpul rece. Indicatii: aplicati pe tenul curat si masati lejer pana la absorbtie. Pret de referinta: 100 lei


Herbalife

Daca simti ca pielea ta a devenit uscata si are nevoie de hidratare suplimentara. Crema hidratanta de noapte Herbalife calmeaza si hidrateaza epiderma, reduce uscaciunea si intensifica culoarea naturala a tenului. Este indicat sa se foloseasca o crema de noapte deoarece celulele pielii se regenereaza mai usor intre miezul noptii si ora 4 dimineata. Se aplica in strat uniform pe pielea curata si uscata.Pret de referinta: 100 lei

Garnier

Crema hidratanta de zi Garnier cu extract de brusture este cunoscuta pentru proprietatile sale matifiante. Aceasta asigura o hidratare corespunzatoare, fara efect gras si mentine tenul catifelat si tonifiat intreaga zi, protejandu-l astfel in cel mai eficient mod posibil.

Pret de referinta: 20 lei.Vichy

Aqualia Thermal

Crema hidratanta Vichy Aqaulia Thermal este calmanta si ofera protectie pielii 24 h. Pe baza de apa termala din izvorul Lucas din Franta, pielea isi recapata aspectul proaspat si luminos. Este foarte bine tolerata de catre persoanele cu tenul sensibil deoarece nu exista riscul iritatiilor alergice deoarece apa are un grad mare de puritate. Pret de referinta: 50 lei.

Ivatherm

Crema hidratanta multi-performanta de la Ivatherm asigura ingrijirea pielii sensibile si deshidratate, prin activarea procesului de regenerare. Prin pielea uscata si crapata, bacteriile patrund mult mai usor, de aceea hidratarea este un proces necesar. Aceasta crema este prescrisa de catre dermatologi si recomandata de catre farmacisti, ca urmare se gaseste exclusiv in farmacii. Pret de referinta: 50 lei.

Krautergarten

Crema cu iaurt de la Krautergarten confera protectia potrivita impotriva influentelor negative din mediul inconjurator. Hraneste epiderma, regleaza Ph-ul si stimuleaza procesele celulare. Este potrivita oricarui tip de ten si poate fi folosita ca baza pentru machiaj. Pret de referinta: 50 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare