Machiaj & Cosmetica

#machiaj #coafuri #breton #sapca #smokey eyes

Coafuri si stiluri de machiaj pe care barbatii le detesta

Probabil nu te-ai gandit niciodata ca barbatii sunt foarte exigenti atunci cand vine vorba despre coafurile sau machiajele purtate de reprezentantele sexului frumos. Ei bine, se pare ca ceea ce tie ti se poate parea modern si sofisticat, partenerului tau este posibil sa ii para lipsit de stil sau neatragator.

Intrucat este un subiect sensibil si nu prea iti cade bine sa iti intrebi iubitul cum sa te machiezi sau ce coafura sa porti, asa ca ar fi mai bine sa te ghidezi dupa lista noastra cu cel mai des intalnite coafuri sau stiluri de machiaj pe care barbatii le detesta.


1. Ruj indraznet

Barbatii nu sunt deloc incantati daca partenerele lor isi accentueaza foarte mult machiajul buzelor, folosind rujuri de culoare rosie, burgund sau pruna. Principala lor obiectie este legata de faptul ca nu vor sa ia tot rujul partenerei daca o saruta.


2. Machiaj smokey eyes

Chiar daca iti place sa porti un machiaj smokey eyes, pentru o privire patrunzatoare si sexy, majoritatea barbatilor considera acest machiaj exagerat, potrivit mai degraba unei vampe.


3. Sapca

Involuntar, primul gand al unui barbat care vede o femeie care poarta sapca este de a o asocia cu un camarad, alaturi de care se simte bine la o iesire la bere.


4. Breton lung

Un breton foarte lung si des nu este apreciat de prea multi barbati. Acestia cred ca ai ceva de ascuns (poate sprancenele nepensate?) sau ca esti o persoana dificila, pretentioasa.


5. Coafura aparent neglijenta

Ai petrecut minute bune in fata oglinzii pentru o coafura cu aspect aparent neglijent? Eforturile tale au fost in zadar! Barbatii apreciaza un par fin si matasos, foarte ingrijit, prin care sa isi plimbe degetele fara riscul ca ele sa ramana prinse printre buclele incarcate de produse de aranjare si fixare a podoabei capilare.


6. Coada de cal

In viziunea barbatilor, femeile care isi prind parul in coada de cal sunt lipsite de creativitate, rezervate si mult prea comode. Daca nu vrei sa fii perceputa in acest mod, schimba cate ceva in aceasta coafura casual si incearca o coada de cal cu bucle sau o coada de cal pe o parte.



Sursa foto: inamakeup.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului