Machiaj & Cosmetica

#culori #make-up #machiaj #cosmetice #verde #roz #galben #violet #nuante #ce se poarta #2010 #primavara

Cele mai hot nuante in machiajul de primavara

Machiajul vibrant este trendul care va caracteriza primavara aceasta pe partea de cosmetice. Astfel, stilistii invita femeile din toata lumea sa fie indraznete si sa-si puna in valoare personalitatea adoptand culori tari precum verdele electrizant, rozul pronuntat, violetul indraznet sau galbenul ghidusiu. Cum asortezi aceste nuante pentru a realiza un look impecabil, afli in cele ce urmeaza.


Verdele electrizant

 

Cercetatorii au descoperit ca verdele puternic este o culoare menita sa atraga atentia. Exact ceea ce cauti si tu pentru a-i atrage privirile tipului acela hot care ti-a cazut cu tronc, nu? Astfel, adopta in machiajul tau o nuanta de verde electrizant si vei capata mai multa incredere in tine si mai mult sex-appeal, ingredientele perfecte  de altfel pentru a suci mintile barbatilor.

Cum porti verdele electrizant?

Aceasta culoare pune in evidenta foarte bine ochii. Specialistii sunt de parere ca aceasta nuanta de verde avantajeaza orice tip de iris. Marcheaza astfel cu ajutorul unui eyeliner  subtire forma ochilor. Poti lasa doar aceasta linie pe pleoape sau, pentru un look mai sexy, poti adauga o culoare neutra care creaza un contrast puternic. De exemplu, griul metalizat.

 

Rozul pronuntat

 

Desi s-a stabilit ca rozul este o culoare dificila, specialistii in make-up au ajuns la concluzia ca aceasta culoare atrage privirile masculine chiar mai mult decat legendarul rosu, care in multe cazuri este luat drept un ton agresiv. Astfel, pentru o ocazie sau eveniment mai special in care trebuie sa fii sociabila si sa atragi atentia, alege sa porti un machiaj care are la baza rozul pronuntat.

Cum porti rozul pronuntat?

Aceasta nuanta imbraca cel mai bine obrajii sau buzele, cu scopul de a accentua rozaliul natural al pielii. Ai grija insa, nu alege sa folosesti aceasta culoare pentru machiajul ochilor , risti sa capeti un aer obosit, bolnavicios.

Cel mai bine, pune pe varful degetului  putin roz puternic, aplica-l in in centrul buzelor si apoi preseaza un pic pentru a-l estompa, intinzandu-l apoi spre coltul buzelor.

Daca ai tenul mai deschis la culoare, opteaza pentru tonurile reci de roz, in timp ce, in cazul unui ten mai inchis la culoare, sunt indicate nuantele mai calde.

Pentru un look fresh si sexy, intinde fardul ramas si pe pometi, pentru a-i invigora.

 

Violetul indraznet

 

Violetul a fost desemnat culoarea anului, fiind in acelasi timp o nuanta ce denota mister si profunzime.  Astfel, pentru a crea un look provocator si captivant, adauga in machiajul tau, violetul indraznet.

Cum porti violetul indraznet?

Pentru a obtine exact culoarea dorita, cel mai bine ar fi sa cumperi o trusa cu patru nuante complementare de violet.
Astfel, daca doresti sa adopti un machiaj mai subtil poti aplica o nuanta mai deschisa de violet de la gene pana sub sprancene , ca mai apoi sa intinzi pe pleoape tonul mai inchis, imediat urmator.

Pentru un look mai exploziv, traseaza o linie aproape de gene cu cea mai puternica nuanta de violet din trusa. Pentru un aer de prospetime, sub ochi,  traseaza o linie sub ochi cu o nuanta deschisa de violet.

 

Galbenul ghidusiu

 

Galbenul este o culoare care aduce optimism si voie-buna. Ca atare, aceasta nuanta este foarte potrivita pentru o iesire in oras cu fetele sau o sesiune de shopping.

Cum porti galbenul ghidusiu?

Atunci cand folosesti aceasta culoare trebuie sa ai grija sa nu exagerezi. Astfel, aplica doar putin fard galben-auriu pe pliul pleoapelor si nimic mai mult. Este nevoie doar de o pata de culoare.

Insa, in acelasi timp, galbenul trebuie marcat cu o nuanta ajutatoare. fiind o culoare puternica, poate fi usor confundat cu nuanta pielii. Astfel, ai nevoie si de putin negru sau gri. Deseneaza cate o linie subtire neagra desupra genelor si imediat sub ochi, pentru a da profunzime privirii.
 

Sursa foto : www.mediaphotobucket.com, www.makeupgeek.com, www.cdn.buzznet.com, www.chicprofile.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului