Machiaj & Cosmetica

#cupio.ro # oje semipermanente #gel-lacuri

Cele mai bune oje semipermanente pentru o manichiura profesionala facuta acasa

Manichiurile pe care le faci acasa arata foarte bine pe termen scurt. Unghiile sunt stralucitoare imediat dupa ce aplici oja, insa este suficient sa intreprinzi cateva activitati mai solicitante pentru a-ti da seama ca lacul sare haotic de pe suprafata unghiei. Nu te grabi sa mergi la salon. Cupio.ro iti pune la dispozitie cele mai bune oje semipermanente pentru ca tu sa-ti poti realiza o manichiura profesionala acasa! Incearca noua colectie CupioToGo, care cuprinde nuante irezistibile si seducatoare.

Ojele semipermanente, un rasfat infinit

In magazinul online Cupio.ro gasesti 45 de nuante de oje semipermanente, cu ajutorul carora poti obtine orice manichiura iti doresti. Gasesti nuante neutre pentru manichiuri elegante, nuante aprinse pentru manichiuri jucause si nuante pastelate pentru manichiurile de zi cu zi.

Avantajul major al gel-lacurilor este acela ca odata ce le-ai aplicat pe unghie, vor straluci si peste cateva zile la fel de frumos ca dupa aplicare.



Spre deosebire de lacurile obisnuite de unghii, ojele semipermanente sunt mult mai rezistente, isi pastreaza intensitatea culorii si raman intacte pe unghii pana la 4 saptamani. Alege si tu una sau mai multe nuante de gel-lacuri de pe Cupio.ro si fa-ti diferite manichiuri profesionale acasa. Indiferent daca ai unghii naturale sau artificiale, gel-lacurile se vor aplica usor si vor asigura o acoperire perfecta.

Iti recomandam sa incerci ojele semipermanente din colectia CupioToGo, care se potrivesc la orice tinuta, dar si kiturile Cupio care, pe langa gel-lacuri, cuprind si alte produse esentiale pentru manichiuri profesionale acasa.

Unghii gata uscate in cateva secunde, cu lampa LED

Lampa LED este esentiala pentru obtinerea unei manichiuri profesionale acasa, intrucat face ca ojele semipermanente sa se usuce pe unghie in doar 30 de secunde. Si lampa UV iti poate fi de ajutor, insa ea usuca gel-lacurile in 120 de secunde.



Ojele semipermanente sunt produse inovatoare, pentru unghii care arata excelent timp indelungat. Daca si tu vrei sa-ti faci acasa manichiuri precum ale vedetelor preferate, intra in magazinul Cupio.ro si alege nuantele care ti se potrivesc.

Cand te plictisesti de gel-lacul de pe unghii, il poti indeparta foarte simplu, cu ajutorul unui instrument pentru cuticule, cu acetona, servetele si folie de aluminiu.

Incearca si tu diferite combinatii de oje semipermanente de pe Cupio.ro si inventeaza manichiuri profesionale acasa!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare