Machiaj & Cosmetica

#parfum dama #alegere parfum #parfum #stil feminin #prima intalnire #pregatiri

Ce parfum sa porti la prima intalnire

Cand te pregatesti sa mergi la prima intalnire cu o persoana pe care abia ai cunoscut-o si despre care nu stii foarte multe, toate detaliile sunt importante. Sunt multe intrebari care iti vin in cap inainte si multe lucruri pe care le ai de facut pana in momentul in care iesi pe usa si te indrepti spre locul de intalnire. De la cele despre ce anume veti discuta, daca o sa iti placa sau nu de cel sau cea cu care te intalnesti, pana la dileme legate de ce anume sa porti. Pe langa toate micile detalii de care ai grija inainte de prima intalnire, mai este unul important: alegerea parfumului pe care il vei purta.

Parfumul este important pentru ca spune multe despre tine si poate sa se intipareasca foarte usor in mintea persoanei cu care te intalnesti, facand-o sa isi aminteasca de tine de fiecare data cand simte un parfum asemanator.

Iata cateva parfumuri pentru femei si barbati, perfecte pentru prima intalnire.

La Vie Est Belle by Lancome

La Vie Est Belle de la Lancome a fost desemnat parfumul perfect pentru prima intalnire si este recomandat femeilor, inca din 2012, de experti si parfumieri celebri. Notele florale si accentele de vanilie, praline si patchouli fac din acest parfum unul care exprima feminitate la superlativ. Parfumul rezista pe piele foarte mult timp si este perfect pentru prima intalnire, atunci cand orice femeie isi doreste sa fie senzuala si in acelasi timp, increzatoare in puterea sa de seductie.

Sauvage Eau de Parfum Christian Dior

Sauvage Eau de Parfum de la Christian Dior este parfumul perfect pentru orice barbat puternic care isi doreste sa o faca pe femeia din fata lui sa se indragosteasca iremediabil, chiar de la prima intalnire. Sauvage este un parfum complex pe care trebuie sa il porti cu atitudinea potrivita. Nota de varf este de bergamota, notele de mijloc sunt lavanda, piper de Sichuan, anason stelat si nucsoara, iar notele de baza sunt amborxan si vanilie.

Scandal Jean Paul Gaultier

Ideea din spatele parfumului Scandal semnat de Jean Paul Gautier este aceea de a demola toate cliseele si de a te face sa indraznesti sa traiesti viata din plin. Scandal este un parfum care a aparut pentru a completa orice aparitie a unei femei constiente de puterea ei de seductie, care isi doreste sa se distreze, sa experimenteze si sa profite de toate oportunitatile. Esenta parfumului este una puternica, cu note predominante fructate, florale si miere care se imbina perfect pentru a da nastere unei experiente pe care doar Gautier si-ar fi putut-o imagina. Scandal este un parfum pentru femeia deloc timida care gaseste de fiecare data calea perfecta pentru a se simti bine.

Bvlgari Man Black Orient

Prin Black Orient, Bvulgari transpune legenda lui Vulcan, zeul focului, intr-o istorie a barbatului modern, puternic, sigur pe el, triumfator, care domina doar prin prezenta sa tot ce este in jur. Inspirat din conceptul Man in Black, Black Orient este un parfum care intriga si nu va lasa indiferenta nicio femei la prima intalnire si nici la urmatoarele. Notele de varf ale parfumului sunt de cardamon si rom, cele de mijloc de trandafir si tuberoze, iar notele de baza sunt pielarie si lemn de agar.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare