Machiaj & Cosmetica

#impanturi silicon #implant fese #implant sani #studiu silicon

Cand frumusetea ucide: implanturile cu silicon pot provoca moartea

In numele frumusetii, femeile sunt dispuse sa faca orice sacrificiu. Extensii ale parului, ore petrecute in fata oglinzii pentru coafarea acestuia, timp pierdut pentru un machiaj perfect, exercitii intense la sala de sport - femeile pierd mult timp si cheltuiesc, uneori, foarte multi bani pentru a arata minunat. Din pacate, exista unele masuri la care apeleaza, in urma carora au de suferit.

In ultima perioada, au aparut foarte multe cazuri - o epidemie chiar -, de femei care au murit din cauza injectiilor cu silicon care le-au fost injectate in fese de persoane neautorizate.


Femei ucise din cauza injectiilor cu silicon

In SUA (Georgia, Florida sau Mississippi) s-au inregistrat mai multe cazuri de femei ucise de injectiile cu silicon realizate ilegal. Pentru a avea un posterior mai mare, femeile sunt dispuse sa le fie injectata o cantitate cat mai mare de silicon, ceea ce le poate costa viata.

"Daca injectezi o cantitate mare de silicon, aceasta se poate imprastia si poate cobori pe picioare, astfel ca se poate ajunge chiar si la amputare", a declarat dr. John Martin, un chirurg plastician, potrivit Washington Post.


Costurile implanturilor cu silicon

Pe piata neagra, presupusii medici care realizeaza aceste tipuri de implanturi cer in jur de 2.000 de dolari, in timp ce implantul cu silicon realizat in mod legal costa aproximativ 4.670 de dolari, noteaza aceeasi sursa.

O femeie din Florida a platit 1.500 de dolari pentru un implant cu silicon in fese, insa solutia folosita a fost doar asemanantoare cu siliconul. Cateva zile mai tarziu, femeia a murit din cauza unor cheaguri de sange care i s-au format pe plamani. Medicul legist care a efectuat autopsia a spus ca era atat de multa substanta injectata in fesele ei, incat s-a imprastiat "peste tot".


Injectii cu silicon in diferite parti ale corpului

Fesele nu reprezinta singurul loc unde femeile isi injecteaza, in mod ilegal, silicon. Pentru a avea obraji mai frumosi, femeile apeleaza la implanturile de pe piata neagra. Aceste injectii sunt, totusi, mai putin invazive, intrucat cantitatea de asa-zis silicon este mai mica, astfel ca medicii pot indeparta solutia mult mai repede.

Foto: Beautyhigh.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare