Machiaj & Cosmetica

#produse cosmetice #unt de shea #produse ingrijire #luna beaute

Bioki a lansat in Romania gama de cosmetice bio, Luna Beaute, pentru ingrijirea tenului si corpului

Marca franceza Luna Beaute propune cosmetice bio certificate de catre Ecocert, dedicate femeilor si barbatilor. Produsele au la baza Untul de Shea in forma pura si nerafinata si algele marine, alaturi de alte ingrediente naturale de exceptie, toate bine cunoscute pentru calitatile lor deosebite.

Bogat in vitamine (A, E, F, K), acizi grasi si grasimi nesaturate, care ii confera puternice calitati nutritive, hidratante si calmante, Untul de Shea protejeaza pielea impotriva agresiunilor externe (frig, vant, soare, poluare), fortifica si sporeste elasticitatea acesteia, stimuland productia de colagen, reducand si incetinind aparitia ridurilor. In plus, calmeaza iritatiile si roseata pielii datorita proprietatilor sale antiinflamatorii.

Pe langa Untul de Shea, produsele Luna Beaute sunt imbogatite cu extracte de alge marine, Alaria Esculenta si Chondrus Crispus, recunoscute pentru calitatile lor antioxidante, anti-imbatranire, de sporire a fermitatii si improspatare a pielii.

Ideea Luna Beaute

Inspirata intr-una din calatoriile sale, de povestirile unei femei africane despre nenumaratele beneficii ale Untului de Shea si sedusa ireversibil de efectele acestuia asupra pielii, Laurence Bosc, creatoarea din spatele acestui brand francez, si-a dorit conceperea unei game de cosmetice in care Untul de Shea sa fie utilizat in forma neprelucrata, aspect care sa permita conservarea tuturor proprietatilor sale unice.

Angajamentul Luna Beaute

Toate produsele  propuse de Luna Beaute sunt certificate organic de catre Ecocert, ceea ce garanteaza un continut de:

  • minim 95% ingrediente naturale (inclusiv apa).
  • minim 10% ingrediente naturale obtinute prin agricultura biologica (inclusiv apa).
  • minim 95% din ingredientele de origine vegetala

Produsele Luna Beaute nu contin substante sintetice considerate a fi nocive pentru organism, precum: parafina, siliconul, PEG-uri (polietilen glicol), PPG-uri (polipropinol glicol), compusi etoxilati, parabeni, fenoxietanol, formaldehide, compusi din clor, parfumuri sau coloranti sintetici, ftalati, derivati petrochimici, organisme modificate genetic (GMO). in plus, produsele nu contin ingrediente de origine animala, nu au fost testate pe animale, putand fi folosite si de catre vegani, iar ambalajele sunt biodegradabile si reciclabile.

Despre Bio Palette SRL

Magazinul Bioki.ro este detinut de societatea Bio Palette SRL, companie specializata in vanzarea si distributia de cosmetice bio-organice certificate, apartinand unor marci de renume din tari cu traditie in domeniul produselor bio, precum Franta, Marea Britanie sau Germania.
Pentru informatii suplimentare va rugam sa vizitati site-ul www.bioki.ro
Contact: office@bioki.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare