Machiaj & Cosmetica

#asa nu #nu #make-up #curs machiaj #curs make up #machiaj

Asa nu! Cum sa NU te machiezi!

In ultimii ani, pe internet, au aparut tot mai multe videoclipuri si imagini despre cum sa te machiezi, dar putini s-au ocupat de partea “asa nu!”. Noi am gasit o serie de fotografii pe care dorim sa le vezi si tu! Sunt un exemplu, CLAR, de asa NU!

In ultimul timp, sintagma “mai mult, mai bun” pare sa fie in trend! Dar aveti grija, in cazul machiajului mai mult nu inseamna mai bun. Atunci cand facem excese cu produsele de infrumusetare, nu doar ca riscam sa aratam penibil, ba chiar ne putem alege si cu unele probleme dermatologice.

Este in regula daca iti doresti sa ai un look aparte, dar incearca sa nu exagerezi! De multe ori ne lasam duse de val, dar trebuie sa incercam sa ne abtinem atunci cand vine vorba despre machiaj. Nu ne dorim sa aratam ca un pom de Craciun atunci cand iesim pe strada. Daca nu te pricepi la acest capitol, dar totusi iti doresti sa te machiezi atunci poti sa urmaresti tutorialele de pe net. Majoritatea sunt bine facute si te vor ajuta cu adevarat.

Fata "in pete"

Conteaza modul in care iti aplici fondul de ten pentru daca nu o vei face cum trebuie poti sa ai parte de efectul contrar a ceea ce iti doreai. In locul chipului fara imperfectiuni te poti alege un aspect cu cel mai mare cosmar al unei femei: fata “in pete”, dare de la modul in care a fost aplicat sau, in cel mai rau caz: fondul de ten ti se poate crapa pe fata si atunci vei arata dizgratios.

 

De asemenea, ai grija la nuantele de ruj pe care le folosesti. Atunci cand vrei sa iti conturezi buzele alege un creion care sa aiba o culoare asemenatoare cu cea a rujului pe care urmeaza sa il folosesti. Nu e ok sa te dai cu creion mov daca urmeaza sa folosesti un ruj maro (nude).

Sursa imagini: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare