Machiaj & Cosmetica

#concurs #piele sensibila #ingrijire piele #Pharmaceris A

Ai pielea sensibila? Castiga produse special create pentru pielea ta din gama Pharmaceris A

Daca ai o piele sensibila atunci cu siguranta stii cat de usor se irita aceasta. Aceasta este predispusa spre alergii, este uscata si delicata, cu roseata si iritatii vizibile. Ti-ai dori o protectie eficienta, care sa aiba o actiune calmanta si, in acelasi timp, sa-ti hidrateze adecvat pielea?

In urma numeroaselor teste s-a demonstrat ca produsele Pharmaceris A pot fi folosite atat de catre persoanele cu alergii, cat si de cele cu hibersensibilitate cutanata, care sufera de afectarea echilibrului stratului hidrolipidic al epidermei.

De asemenea, produsele Pharmaceris A au la baza doua formule inovatoare: Immuno-Prebiotic protejeaza impotriva iritantilor externi si previne reactiile alergice, iar formula Leukin-Barrier inhiba activarea celulelor, impiedicand raspandirea inflamatiei.

Crema hidratanta SPF 20 VITA-SENSILIUM: hidrateaza, catifeleaza si reda elasticitatea tenului; prin substantele pe care le contine consolideaza stratul hipolipidic al pielii si previne fotoimbatranirea.

Crema contur ochi Duo-Active OPTI-SENSILIUM: cu o dubla actiune - diminuarea semnificativa a ridurilor si hidratarea intensiva - crema contine o doza optima de uleiuri pretioase (babassu, passiflora si orez), formand o bariera protectoare impotriva factorilor nocivi din mediul extern.

Spuma delicata de curatare PURI-SENSILIUM: indeparteaza eficient si delicat machiajul si impuritatile de la nivelul tenului, asigura o hidratare eficienta si reduce hipersensibilitatea pielii.

Participa la concurs si castiga!

Raspunde corect, printr-un comentariu la acest articol la intrebarea:  Care sunt cele doua formule inovatoare din produsele Pharmaceris A?” si intri automat in cursa pentru castigarea premiilor.

Concursul se desfasoara in perioada 30 septembrie - 14 octombrie.

Cei 6 castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti si vor fi anuntati in data de 15 octombrie, atat prin e-mail, cat si pe pagina de concurs. Premiile constau in produse marca Pharmaceris A, in valoare de 145 fiecare.


ATENTIE!

Pentru a intra in concurs este obligatoriu ca adresa de e-mail folosita sa fie valida. La acest concurs poate participa orice vizitator al site-ului www.acasa.ro, persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii derularii concursului, care are domiciliul sau resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Machteam Soft S.R.L., a sotilor si a rudelor, pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui concurs.

Castigatorii concursului sunt:

1. Simona
2. Andreea Cojocaru
3. Iulian
4. Nicoleta Eremia
5. Dan Ispirescu
6. Irina

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare