Machiaj & Cosmetica

#riduri #cosmetica #stil # tratament antirid #silk`n reju #silk`n fx antirid #riduri ochi

(P) Silk'n Reju, tratament pentru riduri, profesionist si usor de folosit

Tratamentele antiriduri de la saloanele de cosmetica pot fi costisitoare si nu-si dovedesc intotdeauna eficacitatea. Silk 'n Reju este un tratament naturist pentru , pe baza de laser, care este acum disponibil chiar la tine acasa.

este o promisiune a multe produse cosmetice, insa tehnologiile Silk'n Reju ofera un tratament profesionist cu efecte dovedite de rejuvenare a pielii si de tratare riduri.

Cum functioneaza aparatul Silk'n Reju?

Silk'n FX este un dispozitiv care functioneaza pe baza de impuls luminos emis de dioda (LED) si imbunatateste aspectul tenului prin combaterea ridurilor periorbitale si reducerea dimensiunii porilor. Folosirea aparatului este recomandata pentru obraji, frunte, gat si regiunea ochilor, pentru diminuarea seminificativa a ridurilor de la ochi.

Tehnologiile laser si IPL sunt combinate intr-un singur aparat, care poate fi folosit manual acasa. Aparatul antirid actioneaza la o de maxim 41 C la nivelul pielii, pentru siguranta cat mai buna.

Impulsul luminos emis de matricea cu 24 de LED-uri a aparatului Silk'n FX Antirid duce la imbunatatirea texturii pielii dupa 3 tratamente saptamanale in prima luna, urmate apoi de un tratament saptamanal pentru intretinere.

Efectele unui tratament pentru riduri profesionist

Folosind aparatul Silk'n FX Antirid de la Silk'n Reju, poti beneficia de rezultatele de intinerire a pielii, stopare a ridurilor si imbunatatire a texturii tenului. In functie de frecventa utilizarii si tipul tenului, rezultatele pot aparea foarte repede sau pana la 3-7 saptamani dupa prima luna de tratament.

Efectele includ imbunatatirea texturii pielii in proportie de 91%, diminuarea vizibila a ridurilor si liniilor fine, in procent de 69%, improspatarea tenului, in proportie de 47% si reducerea clara a porilor, in procent de 78%.

Creat special pentru folosirea la domiciu, aparatul de siguranta care garanteaza folosirea lui fara probleme, in absenta personalului specializat, necesar la tratamente similare oferite in saloanele de cosmetica.

O sedinta dureaza in medie 5-7 minute, dar pentru intreaga fata si gat este nevoie de 15-20 minute. In urma folosirii, poate fi simtita o senzatie de caldura, insotita de inrosirea pielii. Ambele efecte secundare dispar intr-o ora sau doua.

Cum poate fi achizitionat Silk'n FX Antirid?

Aparatul pentru tratare riduri Silk'n Reju este disponibil pe site-ul Antiriduri.com, la un pret de 1200 RON. La achizitionarea a doua aparate beneficiezi de o reducere de 10%, iar pentru trei, reducerea creste la 15%. Plata se face ramburs, la primirea coletului.

Folosirea aparatului ce ofera tratament pentru riduri la domiciliu nu este insa recomandata pe pielea afectata de eczema, psoriasis, leziuni, rani deschise sau infectii, nici pe zonele de culoare foarte inchisa: negi, alunite sau semne din nastere. Bateria aparatului poate fi incarcata de 1000 de ori pentru folosirea pe termen lung.

Pachetul include si crema Silk Antirid, o crema hidratanta de fata, pe baze de minerale de la Marea Moarta. Utilizata dupa tratament, crema completeaza efectele tehnologiei HF, dar nu restrictioneaza si folosirea altor creme hidratante, concomitent.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului