Machiaj & Cosmetica

#produse cosmetice # cosmetice bio #bio cosmetics #produse cosmetice bio #ulei samburi caise #ulei seminte cactus

9 miracole pentru ten si corp, direct din natura

Cosmeticele bio nu sunt doar o strategie de marketing strecurata in industria frumusetii, ci o reala necesitate pentru frumusetea si sanatatea oricarei persoane, dar si pentru protejarea mediului inconjurator.

Create doar din ingrediente 100% naturale, provenite de la plante si culturi crescute in mediu organic, cosmeticele bio reprezinta cele mai la indemana, accesibile si eficace tratamente de infrumusetare a pielii, avand grija de frumusetea ta, din cap pana in picioare! Iata noua produse care nu trebuie sa-ti lipseasca din ritualul zilnic de ingrijire a corpului!

1. Ulei de samburi de caise, presat la rece

Atunci cand folosesti ulei de samburi de caise, fiecare por al pielii tale iti multumeste, intrucat produsul naturist hidrateaza, hraneste si protejeaza impotriva radiatiilor solare.

2. Ulei de seminte de cactus Opuntia Ficus Indica

Considerat un adevarat "botox" natural si cu o concentratie de antioxidanti de zece ori mai mare decat uleiul de argan, acest ulei de seminte de cactus Opuntia Ficus Indica este cu adevarat un elixir al frumusetii si tineretii pielii.

3. Ulei de samburi de struguri, ulei de struguri

Adaugarea unui strop de ulei de samburi de struguri in lotiunile naturale pe care le folosesti pentru ingrijirea pielii poate face minuni pentru frumusetea ta, intrucat contine agenti antiimbatranire de 50 de ori mai puternici decat vitamina E si de 20 de ori mai puternici decat vitamina C.

4. Ulei de Macadamia presat la rece

Pielea ta merita un rasfat complet cu ulei de Macademia presat la rece. Este considerat un produs cosmetic bio complet, care, pe langa proprietatile de infrumusetare, are si beneficii terapeutice, grabind vindecarea si cicatrizarea diverselor afectiuni si leziuni ale pielii.

5. Ulei de trandafir Rosa Mosqueta

Daca vrei un produs care sa tina ridurile si cearcanele departe de tenul tau, foloseste un ulei de trandafir Rosa Mosqueta, care combate cu succes efectele trecerii anilor asupra pielii tale.

6. Unt de cacao

Indiferent de tipul de piele pe care il ai, apeleaza cu incredere la un unt de cacao de buna calitate, intrucat are proprietati remarcabile in mentinerea frumusetii, tineretii si sanatatii corpului tau.

7. Ulei de avocado

Considerat a fi unul dintre cele mai puternice tratamente naturiste antiaging, acest ulei de avocado ofera o gama variata de proprietati profilactice, terapeutice si cosmetice care au grija ca pielea ta sa infrunte cu brio trecerea anilor si sa combata atacul radicalilor liberi din mediu.

8. Ulei de susan

Adaugarea unui strop de ulei de susan in lotiunile, mastile si produsele cosmetice naturale pe care le folosesti zilnic poate face minuni pentru frumusetea pielii tale. Este considerat un puternic tratament impotriva ridurilor, pielii uscate sau grase si are proprietati calmante si relaxante asupra pielii.

9. Apa de Hamamelis

Apa de Hamamelis este un remediu naturist excelent pentru persoanele care sufera de cuperoza, au tenul sensibil, gras, mixt sau usor iritabil. Apa florala curata in profunzime tenul, putand fi folosita si ca lotiune tonica, si reduce semnificativ aspectul cearcanelor sau pungilor de sub ochi.

Descoperiti toate aceste aceste produse si o gama variata de cosmetice bio, exclusiv la BIO-Cosmetics, magazin recomandat Acasa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare