Machiaj & Cosmetica

#ingrijire buze #cosmetica #buze catifelate

8 ponturi pentru a avea buze senzuale si catifelate

Despre buze se spune ca reprezinta al doilea punct de atractie dupa ochi. Din pacate, buzele imbatranesc odata cu tenul si isi pierd din culoare si textura. Exista, totusi, anumite metode naturale prin care iti poti pastra buzele catifelate, rosii si senzuale, indiferent de varsta.

Este adevarat ca, pentru a avea buze rosii si seducatoare, un rol esential il joaca si genetica, insa si ingrijirea lor permanenta este importanta. In acest sens, nu este neaparat nevoie sa folosesti produse cosmetice, metodele naturale sunt mai eficiente si mai putin costisitoare.


1. Suc de ghimbir si oua

Pentru a-ti mentine buzele rosii pentru o perioada indelungata, poti incerca o solutie rapida si la indemana. Amesteca sucul de ghimbir cu galbenusul de ou si consuma pasta obtinuta in fiecare zi la micul dejun. Diferenta se va observa in scurt timp, iar buzele tale vor deveni rosii si pasionale.


2. Ou si miere

In cazul in care esti alergica la ruj, poti obtine culoarea rosie folosind un suc natural. Amesteca miere cu galbenus de oua si apa din nuca de cocos si consuma bautura obtinuta in fiecare zi.


3. Ulei de masline si miere

O alta metoda pentru a avea buze seducatoare este folosirea unei solutii naturale pentru buze. Combina cateva picaturi de ulei de masline cu miere si zahar si freaca usor de buze amestecul obtinut, dupa care clateste.


4. Sfecla rosie

Buze rosii si senzuale poti avea si cu ajutorul sfeclei rosii. Realizeaza o pasta din sfecla si aplic-o pe buze. Las-o sa actioneze timp de jumatate de ora si apoi clateste bine. Vei obtine buze rosii intr-un timp record si fara prea mult efort.


5. Fructe si legume

Beneficiile fructelor si legumelor asupra sanatatii sunt multiple. Mai mult decat atat, acestea iti pot face buzele rosii si catifelate.


6. Balsam de buze

Pentru a-ti proteja buzele este important sa folosesti un balsam de buze in fiecare zi. Produsul ales trebuie sa aiba protectie solara.


7. Mix de uleiuri

Un alt mod de a avea buze rosii si seducatoare este folosirea unui mix alcatuit din ulei de masline, ulei din nuca de cocos, o lingura de zahar si unt de cacao. Spala-ti buzele cu acest amestec timp de 30 de secunde si apoi clateste.


8. Balsam cu nutrienti

De asemenea, pentru a avea buze rosii si sanatoase, poti folosi un balsam de buze care sa contina vitamina E, migdale, unt de shea si jojoba. Daca folosesti acest balsam in mod regulat, vei putea sa-ti pastrezi buzele catifelate o perioada indelungata.

Sursa foto: socialbliss.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare