Machiaj & Cosmetica

#frumusete #ingrijire #tabu #intrebari tabu #intebari

8 intrebari jenante despre trup si frumusete si raspunsurile la ele

Cu totii avem anumite intrebari referitoare la felul in care aratam pe care nu indraznim sa le punem nici macar celor mai apropiati prieteni. “De ce apar cosurile pe fund” si “cum scap de micile bube de la subrat aparute dupa ras” sunt doar doua dintre ele.

1. De ce am o singura spranceana?

Persoanele cu asa-zisa spranceana unica sunt cele carora le creste par si in portiunea dintre sprance, pe lungimea superioara a nasului. Pensatul sau chiar epilatul sunt optiuni bune pentru a scapa de spranceana unica. Mai mult, sunt si recomandate pentru ca chipul omului este frumos prin simetrie. Doi ochi necesita doua sprancene. Motivul cel mai des intalnit pentru care uneori creste o spranceana continua tine de genele dobandite din familie.

2. Celulita dispare oare cu ceva?

Impotriva celulitei femeile au demarat un razboi crunt, dar fara prea multe rezultate. Celulita castiga. Ei bine, este foarte greu sa scapi de aspectul de coaja de portocala aparut din cauza celulitei. Motivul: celulitata este conditionata de o multime de factori. Nu trebuie sa fii neaparat supraponderala sau grasa ca sa ai celulita, si manechinele au. Intr-adevar, exercitiile fizice ajuta la reducerea ei, la fel ca si curele de dezintoxicare. Cremele anticelulitice pot ajuta si ele la estomparea aspectului de coaja de portocala. Alimentatia sanatoasa conteaza la randu-i foarte mult. Toti acesti factori constituie, de fapt, stilul de viata al unui om. In esenta, ca sa scapi de celulita trebuie sa-ti schimbi total stilul de viata si sa renunta la cele mai mici si mari vicii, de la briosa de langa cafea tigara de dupa.

3. De ce unuii oameni se inrosesc atat de des?

Majoritatea persoanelor se inrosesc doar din cand in cand, in momente in care se simt foarte intimidate si jenate. Dar, la unele persoane, roseala din obraji apare mult mai des. Acestea pot suferi de rosacea, o conditie medicala dermatologica car cauzeaza inrosirea pielii in obraji, pe frunte sau pe barbie. Medicului dermatolog este singurul apt sa puna diagnosticul si sa ofere tratamentul.

4. De ce mi-au aparut fire albe din tinerete?

Nu trebuie sa ai peste 40 de aani ca sa ai fire albe in cap. Sunt o multime de persoane tinere, cu varste de 20-25 de ani, care au deja cateva fire de par albe in par. Adesea, cauza consta in mostenirea genetica, dar si in stilul de viata. Un ritm de viata stresant poate cauza albirea parului pe fond nervos. Insa cateva fire albe, care pot fi acoperite cu vopsea sau cu sampon colorant, nu demonstreaza ca tanara de 25 de ani in parul careia au parut imbatraneste inainte de termen.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare