Machiaj & Cosmetica

#sfaturi infrumusetare #infrumusetare #machiaj #pudra de talc

7 trucuri de frumusete cu pudra pentru bebelusi

Pielea ca de bebelus a reprezentat mereu un ideal pentru doamnele care incep sa simta efectele inaintarii in varsta. Produsele pentru nou-nascuti pot face insa minuni in acest sens. Iata cateva trucuri de utilizare a pudrei de talc pentru copii in procesul tau de infrumusetare:

Da volum genelor

Daca visezi la gene ca de diva, tot ce trebuie sa faci este sa pulverizezi putina pudra intre straturile de rimel pe care le aplici pe gene. In felul acesta, genele vor capata volum si vor arata senzational.

Te scapa de parul gras

Daca intr-o dimineata te grabesti si stii ca nu ai sa apuci sa iti speli parul pentru ca nu ai vreme sa il usuci, e suficient sa imprastii putina pudra la radacina firelor de par si sa o dispersezi pe toata podoaba capilara cu ajutorul unei perii.

Acopera luciul tenului

Make-up artistii recomanda un pic de pudra de talc intinsa uniform pe fata atunci cand stii ca vei fi fotografiata sau filmata. E un truc rapid, prin intermediul caruia, sebumul de pe fata si transpiratia sunt absorbite.

Sporeste rezistenta rujului

Daca mergi intr-un club sau la o petrecere care dureaza o noapte intreaga, atunci stii ca stresul cel mare e ca ramai rapid fara ruj pe buze. Atunci cand te machiezi, dupa ce ai aplicat primul strat de ruj, imprastie pe buze cu o pensula de machiaj putina pudra pentru bebelusi. Aplica apoi un alt strat de ruj. Acesta va deveni mai rezistent la transfer.

Coaguleaza sangele

Ai cazut de pe bicicleta si ti-ai julit genunchii? Tot pudra de talc te salveaza. Coaguleaza sangele de la micile zgarieturi si ajuta pielea sa se refaca mai rapid.

Te ajuta la epilarea cu ceara

Aplica putina pudra pentru bebelusi pe zona care urmeaza sa fie epilata. Aceasta usuca foarte bine pielea si face ca ceara sa adere mai usor pe firul de par.

Indeparteaza nisipul de pe piele

Un truc pe care trebuie sa il tii minte pentru la vara, cand vei merge la plaja, este urmatorul: atunci cand ti se lipeste nisipul pe piele, pulverizeaza pudra de talc peste si nisipul va cadea imediat!

Sursa foto: blackdoctor.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare