Machiaj & Cosmetica

#trucuri manichiura #manichiura #sfaturi manichiura #manichiura perfecta #trucuri utile

6 motive pentru care trebuie sa ai o pedichiura perfecta chiar si iarna

Odata ce vremea se raceste, pentru multe dintre femei pedichiura nu mai este o prioritate. Nimic mai gresit? O femeie trebuie sa fie mereu aranjata. Iata cateva motive pentru care ar trebui sa ai o pedichiura perfecta chiar si in sezonul rece, cand nu trebuie neaparat sa ti-o etalezi in sandale:

1. Celule moarte trebuie eliminate

Chiar daca este iarna, asta nu inseamna ca trebuie sa iti neglijezi complet pedichiura. Nu trebuie neaparat sa iti lacuiesti unghiile, ci doar sa le oferi picioarelor tale o ingrijire elementara.

Chiar si in sezonul rece, trebuie sa elimini de pe calcaie pielea moarta. Pentru asta nu este neaparata nevoie sa mergi la un salon, ci doar sa folosesti o piatra ponce in timpul dusului zilnic.

2. Scapa de unghiile care agata

Nimic nu este ma suparator decat momentele in care iei pe tine o pereche de dresuri sau colanti, iar acestia se prind intr-o unghie care s-a rupt. Asadar, pentru a evita astfel de momente, este necesar ca macar o data pe saptamana sa iti pui la punct unghiile.

3. Pot aparea situatii neprevazute

Pur si simplu este bine sa ai o pedichiura perfecta chiar si iarna, deoarece nu stii niciodata cand poti fi pusa in situatia de a te descalta, iar in acel moment ai putea purta doar un dres, iar pedichiura se vede foarte bine prin acesta.

Citeste si: 5 modele de manichiura uimitoare, pe care trebuie sa le incerci toamna aceasta


4. Poate mergi la antrenamente

In cazul in care mergi la sala sau la yoga, cu siguranta va trebui sa te descalti, fie pentru a te schimba, fie pentru a face dus, asadar ai grija ca pedichiura ta sa fie impecabila.

5. Fii sexy

Sa ai o pedichiura fara cusur chiar si iarna te face sa te simti bine cu tine. Te simti mai sexy, mai senzuala si mai curata. Asadar, macar la doua saptamana aranjeaza-ti pedichiura, chiar daca nu ti-o etalezi.

Citeste si: Cum sa iti faci manichiura frantuzeasca

6. Pentru a te relaxa

Daca niciunul dintre cele mentionate mai sus nu te-a convins ca este necesar sa ai o pedichiura perfecta chiar si iarna, atunci ar fi cazul sa iei acest proces ca pe un rasfat. Astfel, pedichiura perfecta chiar si in sezonul rece poate fi considerata un mijloc de relaxare. Mergi la un salon, cel putin o data pe luna, in sezonul rece pentru a-ti rasfata picioarele cu tratamente foarte relaxante.

Sursa foto: glamour.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare