Machiaj & Cosmetica

#ochi verzi #machiaj #machiaj ochi verzi #sfaturi de machiaj

6 culori de machiaj potrivite pentru ochii verzi

Ochii verzi sunt expresivi si seducatori, iar daca alegi culori de machiaj potrivite pentru ei, privirea ta va fi in atentia tuturor. Cu ajutorul catorva trucuri simple, ochii verzi pot fi foarte senzuali si cuceritori. Iata cateva culori de machiaj, potrivite pentru ochii verzi.


1. Fard cenusiu

Pentru femeile cu ochii verzi, nuantele de cenusiu sunt o alegere inspirata. Acest tip de fard deschide privirea si face ochii sa para mai mari si mai luminosi.


2. Tus negru

Tusul negru pentru ochi ar putea fi o alegere destul de dura, insa pentru ochii verzi negrul creaza un look surprinzator. Acest tip de machiaj este mai potrivit pentru iesirile din timpul noptii.

Pentru ca este o nuanta puternica si evidentiaza foarte bine culoarea ochilor, este recomandat sa folosesti un machiaj cald pentru restul chipului. Altfel, fata ta va fi foarte incarcata si ochii nu vor mai fi in centrul atentiei.


3. Fard violet

Culoarea care se potriveste cel mai bine ochilor verzi este violetul. Aceasta culoare complementara evidentiaza foarte bine verdele ochilor. Exista mai multe nuante care se adapteaza foarte bine pe ochii verzi.

Poti alege nuantele mai inchise (culoarea prunii), in cazul in care culoarea ochilor tai este mai deschisa sau poti folosi farduri mai deschise daca ai ochii verzi-albastrui.


4. Creion de ochi maro

Un creion dermatograf maro inchis are acelasi efect ca si tusul negru, insa spre deosebire de acesta, creionul de ochi maro poate fi folosit si in timpul zilei, intrucat este o nuanta mai calda.


5. Fard auriu

Fardul auriu contribuie la luminarea fetei si nuanteaza foarte bine ochii verzi. Este o culoare pe care o poti folosi atat pentru machiajul de zi, cat si pentru cel de seara. Intensitatea culorii pe care o folosesti depinde de starea ta de spirit si de vestimentatia aleasa.


6. Fard metalic

Fardurile potrivite pentru ochii verzi sunt cele sidefate, stralucitoare, pe care le poti aplica pe toata arcada, pe pleoapa superioara sau doar in coltul intern al ochiului, ca baza. Aceste nuante evidentiaza si lumineaza verdele ochilor.

Sursa foto: tubafans.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare