Machiaj & Cosmetica

#machiaj #ochi caprui #trucuri machiaj #sfaturi machiaj #culori machiaj

6 culori de machiaj potrivite pentru ochii caprui

Alegerea machiajului ochilor, in functie de culoarea acestora, este cel mai sigur mod de a realiza un contrast placut, care sa iti evidentieze foarte bine privirea. Desi ochii caprui sunt cei mai comuni si ai putea crede ca nu se evidentiaza cu nimic, daca alegi machiajul potrivit, efectul poate fi impresionant. Iata cateva culori de machiaj potrivite pentru ochii caprui!


1. Fard albastru cobalt

Avantajul ochilor caprui este ca sunt formati din mai multe nuante: de la culoarea mierii, pana la maro inchis. Acestia se schimba in functie de lumina naturala, astfel ca poti alege diferite combinatii pentru a evidentia mai bine culoarea ochilor.

O optiune in acest sens este o umbra de albastru cobalt. Aceasta culoare scoate foarte bine in relief ochii caprui. In plus, este o nuanta foarte populara in acest sezon.


2. Mascara violet

Nuantele de violet evidentiaza foarte bine ochii caprui. Aceasta culoare face ca albul ochilor sa arate impecabil si luminos. Mascara violet se potriveste foarte bine pe tenul bronzat, de aceea este o alegere inspirata pentru vara.


3. Fard verde-auriu

Pentru un machiaj care sa nu fie nici monoton, dar nici strident, nuantele de verde-auriu sunt potrivite. Nuantele de verde-auriu sunt de cele mai mult ori metalice si vor contrasta foarte bine cu ochii caprui.


4. Fard caramiziu

Pentru a obtine un efect impresionant foloseste o nuanta neutra, precum gri sau bleu pentru baza pleopelor, dupa care, pentru a accentua anumite puncte, traseaza o linie caramizie. Amestecul de culori evidentiaza culoarea si stralucirea ochilor caprui.


5. Fard bleu

Nuanta placuta de bleu este cea mai potrivita culoare pentru machiajul de zi si nuanteaza foarte frumos ochii caprui. Astfel, se creaza un contrast discret, dar seducator.


6. Fard auriu

Culorile calde metalice sunt o alegere inspirata pentru a scoate in evidenta stralucirea ochilor caprui. Aceste nuante subliniaza toate detaliile ochilor si dau impresia de ochi mari si luminosi. Fardul auriu este potrivit atat pentru machiajul de zi, cat si pentru cel de seara.

Sursa foto: allure.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului