Machiaj & Cosmetica

#ochi stralucitori #ochi mari # machiaj ochi #machiaj ochi mari #sfaturi machiaj #machiaj

5 trucuri cu care iti poti face ochii sa para mai mari si mai stralucitori

Ochii mari si jucausi sunt foarte sexy, insa nu trebuie sa fii daruita de la natura pentru a-i putea avea. Foloseste trucurile make-up artistilor si vei avea o privire stralucitoare!

Ilumineaza colturile ochilor

Pentru ochi lumionosi, deschisi, aplica fard alb pe coltul interior al ochilor. Este un truc vechi, dar care functioneaza de minune. Ochii vor parea mai mari daca aplici o culoare de fard mai puternica la baza genelor si deasupra, iar pentru jumatatea pleoapei alege o culoare mai deschisa, precum albul, cremul si nuantele de ivoriu. Daca vrei ca ochii sa para si mai mari, foloseste o singura culoare. Foloseste apoi un dermatograf moale pentru a contura ferm pleoapa superioara.

Evidentiaza arcada

Cu fard alb stralucitor, ilumineaza arcada incepand de sub zona cea mai inalta a sprancenei pana spre coada ei. Poti folosi si o nuanta de fard semitransparenta de culoarea piersicii.

Foloseste anticearcan

Cearcanele adanci iti trag privirea in jos si iti ingreuneaza aspectul fetei. De aceea, daca vrei sa focusezi atentia asupra ochilor, astupa cearcanele cu concealer. Ochii nu vor mai parea infundati si mici. Intinde anticearcanul pana la tample, pentru a estompa diferenta dintre fondul de ten si  corector.

Marcheaza sprancenele

Sprancenele bine conturate ajuta si ele privirea sa para mai luminoasa, mai jucausa. E important sa le pensezi in mod regulat. Acum sunt la moda sprancenele mari si stufoase, insa ele ingusteaza zona din jurul ochilor. Tu arcuieste-le tocmai pentru a sublinia forma ochilor. Nu exagera insa cu conturarea lor!

Onduleaza genele

Un alt truc pentru a obtine un look expresiv este sa ridici genele. Recomandabil este sa ondulezi genele abia dupa cei rimelul de pe ele s-a uscat complet. Abia atunci, efectul se va mentine pentru o mai lunga durata. Nu trebuie sa uiti nici de genele inferioare.

Contureaza partea inferioara a ochiului cu un dermatograf de aceeasi nuanta cu pielea si aplica doar putina mascara pe gene pentru a le evidentia putin, fara sa le incarci. Poti contura pleoapa inferioara cu o nuanta calda, astfel incat vei atrage mai degraba atentia asupra pleoapei superioare, iar ochii vor parea mai mari.

Sursa foto: acrylicnaildesigns.trendysetterz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare