Machiaj & Cosmetica

#balsam #cosmetica #celulita #mascara # trucuri frumusete

5 trucuri bizare de frumuste cu rezultate uimitoare

De obicei, trucurile de frumusete se descopera la intalnirile cu prietenele, in salile de fitness sau, pur si simplu, din intamplare. Multe dintre ele par de-a dreptul bizare, insa ai fi surprinsa sa afli ca functioneaza. Prin urmare, nu trebuie decat sa iti faci putin curaj pentru a le incerca si poate "ritualul" tau de frumusete nu ti se va mai parea un chin. Iata cateva dintre cele mai ciudate trucuri de frumuste, care te-ar putea ajuta si pe tine!


1. Cum sa eviti petele de mascara

Daca, de fiecare data cand te machezi, iti raman urme de rimel pe pleoape, este timpul sa gasesti o solutie! Un truc pe care la care poti recurge este folosirea unei linguri de plastic, pe care sa o tii pe pleoape in momentul in care aplici rimelul. Astfel, excesul de mascara se va duce pe lingura si nu pe pleope.


2. Cum sa inlaturi celulita

In cazul in care celulita isi face simtita prezenta pe corpul tau, o varianta de a stimula celulele pielii este folosirea zatului de la cafea ca solutie exfolianta.


3. Cum sa obtii un balsam perfect

Un alt truc bizar, dar cu rezultate uimitoare, este folosirea maionezei pe post de balsam pentru par. Asadar, inlocuieste balsamul obisnuit cu maioneza si lasa-o sa actioneze timp de 20 de minute. Pentru a obtine rezultate mai bune, foloseste uscatorul, intrucat cu ajutorul caldurii emanate de acesta, maioneza va actiona mult mai bine.


4. Cum sa ai pantofi lejeri

De multe ori se intampla sa iti cumperi o pereche de pantofi pe care sa nu reusesti sa o porti din cauza bataturilor pe care ti le fac. O solutie in acest sens este folosirea vaselinei. Pune putina vaselina in colturile pantofilor si las-o sa actioneze o noapte inteaga. A doua zi, suprafata se va inmuia, astfel ca nu vei mai avea probleme cu bataturile.


5. Cum sa ai unghii perfecte

Ti s-a intamplat vreodata sa ti se formeze bobite pe unghii, imediat dupa ce te-ai dat cu lac? Ei bine, acest fenomen apare din cauza faptului ca nu tii lacul la temperatura potrivita. Pentru a evita astfel de situatii, este indicat sa pastrezi oja in frigider. Datorita temperaturii ridicate, in momentul in care vei folosi lacul de unghii, acesta se va usca mult mai usor, iar unghiile tale vor arata nemaipomenit.

Sursa foto: bestofshayari.blogspot.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare