Machiaj & Cosmetica

#ruj #machiaj #breton #coafuri #machiaj si cosmetica #trenduri vintage

5 trenduri vintage in frumusete ce revin mereu in actualitate

La fel ca si tendintele din moda, trendurile in frumusete vin si pleaca, ca mai apoi sa cunoasca o revenire spectaculoasa. Vedetele stiu cel mai bine cum sa scotoceasca prin sertarele trecutului si sa reinvie tinute si machiaje de mult uitate. Iata care sunt cele mai interesante si surprinzatoare tendinte in frumusete, ce revin mereu in actualitate!


1. Coafura cu breton

Aceasta coafura a devenit celebra dupa ce a fost purtata de "regina stilului pinup", Bettie Page. In versiunea moderna, Rooney Mara emana la fel de multa senzualitate ca acum 40 de ani. Nu s-au schimbat prea multe la aceasta coafura de-a lungul timpului, asa ca pentru femeile increzatoare este o sugestie de top.


2. Buzele de vampa in culori inchise

Va mai amintiti cum arata Madonna la inceputul anilor '90? Rujul intunecat, in nuante de maro sau rosu burgund, este din nou in trend. Rujul inchis implica un echilbru general al fetei, ceea ce inseamna ca machiajul ochilor trebuie sa fie minimalist. Concentreaza-te pe buze si ai grija ca umbrele si nuantele sa fie perfecte.


3. Machiajul contur negru pentru ochi

Femeile tind sa creada ca un creion contur aplicat la baza pleoapelor le va ajuta sa aiba un look misterios si o privire patrunzatoare. Daca in cazul actritei Brigitte Bardot nu exista nicio urma de indoiala ca lucrurile stau intr-adevar asa, pentru majoritatea femeilor lucrurile se mai schimba. Daca ai ochii mici, nu iti este recomandat acest tip de machiaj.


4. Machiajul "ochi de papusa"

Daca esti invidioasa pe privirea sfioasa si genele lungi ale actritei Liza Minelli, afla ca nu este deloc greu sa obtii un asemenea look. Ai nevoie de o pereche de gene false, un rimel de calitate si multa rabdare. Zooey Deschanel a descoperit secretul, iar noi consideram ca acest machiaj o prinde foarte bine!


5. Coada de cal

Cea mai simpla si mai iubita coafura, coada de cal a fost purtata de-a lungul anilor atat de starurile internationale, cat si de fete simple. Cher arata grozav cu aceasta coafura, nu vi se pare?

Daca optezi si tu pentru un astfel de look, prinde-ti parul in varful capului cu un elastic de culoare inchisa, apoi indreapta-ti suvitele si fixeaza-le cu un ser de par.



Sursa foto: joefreshlife.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare