Machiaj & Cosmetica

#stil #tendinte ruj 2012 #nuante ruj 2012 # nuante ruj toamna 2012

5 nuante de ruj incendiare pentru toamna 2012

Machiajul in tendinte pentru toamna 2012 aduce din nou in prim plan nuante de ruj incendiare, de la rosu aprins pana la tonuri sofisticate de burgundy. Important este ca zambetul tau sa iasa in evidenta cu ajutorul unui machiaj opulent, adaptat nuantei naturale a tenului si tinutei pe care o porti.

In cazul in care te intrebi ce nuante de ruj incendiare sunt in tendinte pentru toamna 2012, ti-am pregatit o lista de optiuni care sa te inspire in acest sens.

1. Rujul rosu cu subtonuri oranj

Daca ai tenul mediu ca nuanta si iti place sa iti pastrezi dulceata trasaturilor, un ruj rosu cu subtonuri oranj te va avantaja pe deplin. Inspira-te din imaginea actritei Malin Akerman si vei invata cum poti sa afisezi un zambet rosu si seducator, fara sa pierzi acea caldura estetica foarte feminina.

2. Rujul rosu rozaliu

Rujul rosu rozaliu este o alta varianta de a-ti machia aprins buzele, fara a te alege cu un look prea dramatic. Poti opta pentru o nuanta similara cu cea purtata de actrita Mekenna Melvin, daca ai tenul mai inchis la culoare. Pentru o piele mai deschisa, alege un rosu rozaliu cu tonuri de piersica sau caisa, daca vrei un chip cu adevarat stralucitor.



Foto: ehowcdn.com

3. Rujul rosu maroniu

Pentru o piele bronzata subtil, intr-o nuanta aramie, este ideal un ruj rosu cu tonuri maronii, precum cel purtat de actrita Scottie Thompson. merge de minune cu pometi usor accentuati si machiaj "ochi de pisica".

4. Rujul rosu zmeura

Tenul tau este alb-translucid? Atunci nu risca sa pari prea palida cu un rosu aprins sangeriu. Incearca, in schimb, o nuanta a zmeurei putin necoapte, precum cea alea de actrita Jenna Ushkowitz din serialul "Glee".



Foto: ehowcdn.com

5. Rujul rosu inchis

In fine, daca ai tenul mediu spre inchis si parul brunet, incearca un ruj rosu inchis aproape grena, precum un vin vechi foarte concentrat. Poarta-l cu un machiaj minimalist al ochilor, cu un fard de pleoape neutru si putina mascara. Renunta la conturul pometilor, altfel risti sa iti supraincarci tenul.



Foto: harpersbazaar.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare