Machiaj & Cosmetica

#ruj #chic #accesorii #nuante ruj #dantura perfecta

5 nuante de ruj care iti fac dintii sa para mai albi

Un zambet impecabil este un accesoriu de care o femeie are nevoie pentru a-si spori increderea in fortele proprii. Insa chiar si atunci cand dintii tai nu sunt albi imaculat, poti zambi fara a-ti face griji alegand sa porti ruj in nuante care te avantajeaza. Iata cinci asemenea nuante, care iti vor face dantura sa para mai alba!


1 Ruj in nuanta Jungle Red


Nuanta Jungle Red este intensa, vibranta si iti ofera o doza instantanee de energie si incredere in fortele proprii! De asemenea, aceasta nuanta de ruj are darul de a face ca tenul tau, dar si dantura sa para mai deschise la culoare. Alege sa porti un ruj Jungle Red la un cocktail sau la o petrecere, asortat unei rochii senzuale de seara.

[

Foto: somewhereinmiddleamerica.com


2 Ruj in nuanta Pale Pink


Nuanta Pale Pink este foarte feminina si iti indulceste trasaturile fetei. Chiar daca, in general, nuantele deschise de ruj nu sunt recomandate atunci cand iti doresti ca dantura ta sa para mai alba, nuanta Pale Pink nu te va dezavantaja. Ruj nuanta Pale Pink poti gasi, printre altele, in gama de produse L'Oreal.



Foto: blessedandhighlyfab.blogspot.com


3 Ruj in nuanta Coral Orange


Coral Orange este o nuanta speciala, tropicala, care iti va oferi un look exotic. Se potriveste celor mai multe tipuri de tenuri, iar intensitatea ei o transforma intr-o alegere ideala cand vrei ca dintii tai sa para mai albi. Poti gasi ruj nuanta Coral Orange in gama de produse MAC.


Foto: all-things-beauty-21.blogspot.com


4 Ruj in nuanta Dark Side Red


Revenind la rujul rosu, nuanta Dark Side Red este intensa si aminteste de culoarea sangelui. O astfel de nuanta iti va face tenul usor mai palid si iti va avantaja si zambetul, in acelasi timp. De altfel, nuanta Dark Side Red ramane una dintre cele mai recomandate atunci cand iti doresti ca zambetul tau sa frizeze perfectiunea!



Foto: adailydoseoflou.blogspot.com

5 Ruj in nuanta Heat Wave Red


Nuanta de ruj Heat Wave Red are tente portocalii, fapt care o transforma intr-una extrem de atractiva! Fiind o nuanta intensa, privirea celor din jurul tau va fi captata imediat de buzele tale, iar dantura ta va deveni un simplu fundal alb.



Foto: moreintelligentlife.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului