Machiaj & Cosmetica

#machiaj #cosmetica #luciu de buze #utilizari inedite

4 utilizari inedite ale luciului de buze

Luciul de buze este unul dintre produsele care n-ar trebui sa-ti lipseasca niciodata din geanta. Cu ajutorul lui poti apela la diverse trucuri care sa-ti reimprospateze machiajul si poti avea grija de buzele tale sau pur si simplu poti da acestora o nota de senzualitate subtila.


Luciul de buze are efect de marire

Daca mereu ti-ai dorit sa ai buzele mai voluptoase si te-ai gandit chiar si la injectiile cu colagen, exista o solutie mult mai simpla, mai rapida si mai putin costisitoare: luciul de buze cu efect de marire. Acesta contine o serie de ingrediente naturale care dau senzatia de prospetime si maresc volumul buzelor.


Luciul de buze poate sa taie pofta de mancare

Inventiile nu au limite. Recent, a aparut pe piata luciul de buze care iti taie pofta de mancare. Acesta a fost creat de compania de cosmetice Too Faced din SUA si a fost lansat sub sloganul "Always on the lips. Never on the hip".

Creatorii acestui produs minune spun ca acesta accelereaza metabolismul si contribuie la cresterea nivelului de energie a organismului, iar unul dintre ingredientele-cheie al sau este SuperCitrimax, un extract de plante care elimina senzatia de foame si impiedica organismul sa transforme carbohidratii in grasime.

De asemenea, luciul mai contine crom, un mineral care accelereaza metabolismul, si L-carnitina, un aminoacid care ofera energie. Luciul care taie pofta de mancare costa 18,50 dolari, este disponibil in trei arom si poate fi comandat si in Romania de la magazinele de profil.


Luciul de buze este hranitor

Pe langa proprietatile sale strict estetice, luciul de buze are in primul rand rolul de
a hidrata buzele si de a le apara de vant si de frig. Pentru a avea efect, acesta trebuie aplicat cu regularitate, pentru a mentine nivelul optim de hidratare.


Luciul de buze are efect corector

Daca buzele tale nu au forma pe care ti-ai dorit-o, iar rujul aplicat direct pe buze iti scoate in evidenta micile imperfectiuni de care esti deja stresata, apeleaza la luciul de buze. Pentru a obtine rezultatul pe care ti-l doresti, aplica pe buze un strat de luciu de buze inainte de a folosi un ruj colorat.

Sursa foto: charm.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare