Machiaj & Cosmetica

# sfaturi ingrijire par #ingrijire par #par gras

3 trucuri pentru a scapa rapid de problema parului gras!

Parul cu tendinte accentuate de ingrasare reprezinta unul dintre cele mai negre cosmaruri ale unei femei. Trebuie spalat frecvent si ingrijit cu multa atentie, pentru a nu risca sa il incarci in exces si a strica o coafura perfecta. Pentru momentele cand ti-ai dori sa iti poti schimba ca prin farmec tipul de par, exista cateva remedii rapide. Descopera, in continuare, trei trucuri pentru a scapa rapid de problema parului gras!


1. Foloseste prosoape de hartie


Prosoapele de hartie se pot dovedi aliati neasteptati atunci cand ai nevoie de un remediu rapid pentru parul gras. Te poti folosi de ele pentru a-ti tampona fiecare suvita de par in parte - prosoapele vor absorbi excesul de sebum si, chiar daca nu iti vor face podoaba capilara sa arate impecabil, vor indeparta o parte considerabila din problema.

Utilizeaza acest truc istet inainte de o intalnire de ultim moment - cand nu ai timp sa te speli pe cap sau sa treci pe la coafor - sau chiar in toaleta unui local, inainte de un rendez-vous romantic neasteptat.


2. Apeleaza cu incredere la pudra de talc


Un alt truc care da roade rapid este aplicarea de pudra de talc pe suprafata parului murdar. Presara la radacinile firelor de par pudra de talc, dupa care piaptana-ti temeinic podoaba capilara, astfel incat pe suprafata ei sa nu mai ramana broboane albe.

Pudra de talc va absorbi excesul de sebum, iar parul tau va arata in doar cateva minute mult mai atragator. In situatia in care constati ca parul tau continua sa para mai gras decat ti-ar placea tie, repeta procedeul.


3. Tine la indemana samponul uscat


Samponul uscat poate face adevarate minuni pentru parul tau cu tendinte de ingrasare! Tine-l in geanta pentru a-l putea utiliza in situatiile neprevazute, cand ai nevoie sa arati impecabil.

Aplica-l conform instructiunilor de pe ambalaj la baza firelor de par, dupa care periaza-ti podoaba capilara. In doar cateva minute, parul tau va parea proaspat spalat! Atentie, insa: ca orice alt produs destinat ingrijirii parului, si samponul uscat trebuie folosit cu moderatie. Orice abuz risca sa iti deterioreze firele de par.

Foto: buzzle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare