Machiaj & Cosmetica

#ingrijire sprancene #crestere sprancene #sprancene #tratamente sprancene #sprancene perfecte #corectare sprancene

3 trucuri eficiente pentru a avea sprancene de vedeta

Iti doresti sprancene mai dese sau care sa creasca rapid pentru a umple anumite goluri sau pentru a corecta greselile de pensare? Iata ce trebuie sa stii despre ingrijirea sprancenelor.

Multe femei au tendinta de a-si neglija sprancenele, crezand ca pensarea regulata suficienta prentru a avea sprancene perfecte. Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa.

Pentru a se dezvolta corespunzator, sprancenele au nevoie de ingrijiri speciale, nu doar de pensare. In caz cotrar te poti confrunta cu caderea acestora sau chiar deteriorarea lor. Iata cum trebuie sa iti ingrijesti sprancenele astfel incat acestea sa creasca mai repede si sa aiba un aspect sanatos.

1. Demachiere

Demacherea sprancenelor este esentiala, mai ales din pricina faptului ca sub firele de par, praful si fardurile sunt greu de indepartat. Insista asadar cu demacherea in aceasta zona apoi spala-te foarte bine cu apa si sapun.

2. Exfoliere

In momentul in care aplici un gomaj pe ten, nu evita zona sprancenelor. Maseaza bine zona sprancenelor pentru a indeparta celulele moarte si a favoriza circulația sangvină. In acest fel firele de par vor creste mai rapid.

3. Aplica produse ce ajuta cresterea firelor de par

In cazul in care iti doresti ca sprancenele sa creasca mai rapid este indicat sa folosesti produse naturale, care favorizeaza cresterea. Le poti folosi in preparareaa gomajului sau le poti aplica in loc de lotiune de fata, lasandu-le sa actioneze peste noapte. Cele mai utilizate sunt uleiul de ricin, uleiul de migdale dulci amestecat cu ulei de ricin, uleiul de chimen negru amestecat cu ulei de cimbru si lapte de cocos.

Sursa foto: shelookbook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare