Machiaj & Cosmetica

#piele #ingrijire piele #tratamente corporale #tratamente cu miere #rasfat piele

3 tratamente corporale homemade cu miere. Rasfata-ti pielea la inceput de primavara!

Masajul cu miere sau scruburile si mastile de corp care o contin fac miracole pentru sanatatea si aspectul pielii tale. Mierea este unul dintre remediile naturiste cu cele mai multe beneficii pentru frumusete, insa pielea este cea care "absoarbe" si se "bucura" de cei mai multi nutrienti din ea! Iata cum sa o folosesti in ingrijirea pielii si care sunt cele mai importante efecte asupra frumusetii ei!

1. Masajul cu miere

Masajul este cel mai simplu tratament cu miere pe care il poti aplica pe piele, pentru a-si recapata elasticitatea si aspectul catifelat, dupa sezonul rece.

Mierea hidrateaza si hraneste pielea in profunzime, oferindu-i toate substantele nutritive de care are nevoie pentru a-si recapata stralucirea.

In timpul masajului, substantele active din miere patrund in straturile profunde ale pielii, contribuind la eliminarea toxinelor si indepartarea celulitei.

Masajul poate fi realizat doar cu miere simpla, nezaharisita. Poate fi combinata si cu adaosuri de uleiuri esentiale cu rol revigorant asupra pielii: lamaie, portocala, eucalipt, levantica etc.

2. Scrubul corporal cu miere

Mierea poate fi introdusa si in scuburile pe care le folosesti pentru a indeparta celulele moarte de pe suprafata pielii si a stimula procesul de detoxifiere sau de indepartare a aspectului de coaja de portocala asociat celulitei.

Prepara un scrub din 2 linguri de miere, 2 linguri de zahar granulat, 1 lingura de ulei de masline si 2 linguri de germeni de grau si aplica-l, prin masaj bland, pe toata suprafata pielii. Granulele de zahar si germenii vor stimula circulatia sangelui si hranirea celulelor, oferind pielii un aspect catifelat si neted.

3. Masca de corp cu miere

Deshidratarea, uscarea si lipsa de stralucire sunt trei efecte secundare pe care temperaturile reci le au asupra pielii.

Odata cu intrarea in sezonul de primavara, este timpul sa-ti rasfeti pielea si sa-i redai aspectul catifelat, cu o masca saptamanala preparata din 2 banane zdrobite, 3 linguri de miere si 2 linguri de lapte.

Aplica masca pe tot corpul si las-o sa actioneze aproximativ 20 de minute, apoi indeparteaz-o cu apa calduta. Este o masca atat de hidratanta, incat nu mai este nevoie sa aplici nicio crema de corp dupa folosirea ei, pielea devenind raid neteda, catifelata si stralucitoare.

Sursa foto: kupi34.ru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului