Do it yourself

#gel manichiura #gel manichiura french #manichiura french

Geluri cu care sa creezi o manichiura french perfecta

Manichiura french ramane printre preferatele femeilor care isi doresc o manichiura simpla si versatila, care sa se potriveasca cu orice tinuta sau tip de machiaj pe care il abordeaza. Chiar daca baza manichiurii french a ramas aceeasi, tehnicile de realizare si produsele care pot fi folosite s-au schimbat foarte mult de-a lungul timpului.

Odata cu aparitia gelurilor UV, manichiura french a venit cu inca un plus: rezistenta crescuta de peste patru saptamani. Aceasta schimbare a adus practic argumentul de care aveai nevoie pentru a purta si tu o manichiura french. Daca te intrebi ce produse ar trebui sa folosesti pentru o manichiura french perfecta, venim cu raspunsul imediat.

Produse speciale pentru manichiura french

Exista anumite produse create special pentru a realiza o manichiura french fara cusur. Daca vrei sa realizezi o manichiura french cu geluri UV Cupio in modul clasic ai nevoie de un gel de constructie pe care sa il folosesti pentru a realiza prelungirea unghiei. Iti recomandam sa folosesti un gel puternic, care sa reziste un timp cat mai indelungat.

Culoarea de baza a oricei manichiuri french este una cat mai apropiata de nuanta naturala a unghiei. De aceea peste gelul cu care ai creat constructia unghiei trebuie sa folosesti un gel colorat, cunoscut si sub numele de gel camuflaj. Acesta va da o nuanta uniforma unghiilor si va oferi un aspect natural manichiurii tale.

Urmeaza sa trasezi linia de zambet cu un gel alb, sau in orice alta culoare pe care ti-ai dori sa o aiba manichiura ta. Dupa ce ai realizat si acest pas tot ce mai ai de facut este sa finisezi manichiura, ca si cum ai face o manichiura obisnuita cu gel UV.

Cu ce produse realizezi un french in doi pasi?

Poti sa realizezi o manichiura french foarte rezistenta in doar doi pasi. Aceasta tehnica este foarte apreciata de tehnicienii de unghii deoarece se realizeaza intr-un timp mult mai scurt, iar manichiura este mai bine definita.

Poti sa folosesti si tu aceasta tehnica folosind gelurile Cupio tip builder. Pentru nuanta de baza utilizeaza gelul UV Supreme Sculpting Cover. Acesta este un gel 2in1: camuflaj si constructie in acelasi gel. Are o densitate ridicata si te ajuta sa construiesti un negativ pentru viitoarea linie de zambet. Ce inseamna asta? Ca nu mai e nevoie sa folosesti un gel de constructie, un cover si un gel pentru linia de zambet, ci vei forma french-ul din doua bucati, ca pe un puzzle format din gelul cover si cel alb. Gelul alb are o densitate mai mare care te ajuta sa construiesti perfect linia de zambet. Manichiura este finisata ca orice alta manichiura realizata cu geluri UV. Atat de simplu e sa realizezi o manichiura french in doar doi pasi.

Tu ce produse folosesti pentru a realiza o astfel de manichiura?

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare