Do it yourself

#tratament par acasa #masca par #tratament par #cum sa #masca #ingrijire par

Cum sa iti ingrijesti parul! 3 masti pe care sa le faci acasa

 

Daca iti doresti un par sanatatos, bogat si stralucitor atunci cele trei retete de mai jos sunt ceea ce cauti. N-ai nevoie de multe ingrediente, iar cele necesare se gasesc deja in casa ta. Asa ca hai sa ne apucam de treaba si sa ne rasfatam podoaba capilara.

Pentru hidratarea si hranirea parului.

Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci un galbenus de ou cu miere in proportii egale, aplica compozitia pe parul curat. Pentru ca tratamentul sa functioneze lasa-l sa actioneze cel putin timp de 30 de minute.

Pentru hranire si aspect lucios.

Daca amesteci trei linguri de miere cu una de ulei de masline vei obtine un tratament fantastic pentru parul tau. Asigura-te ca parul iti este uscat inainte sa aplici crema creata de tine. Dupa ce ai lasat-o sa iti imbrace parul timp de 30 de minute clateste-o bine.

Pentru fortificare, crestere si luciu.

Pentru aceasta reteta o sa ai nevoie de trei ingrediente: doua banane, o lingura de miere si doua linguri de ulei de cocos. Piseaza banalele intr-un bol pana se transforma intr-un piure. Dupa aceea adauga mierea si amesteca pana se omogenizeaza. In acelasi bol: peste banane si miere toarna si uleiul de cocos amesteca bine si dupa ce ai terminat aplica-ti tratamentul pe toata lungimea parului. Dupa ce a trecut o jumatate de ora spala-te bine cu sampon.

Sursa imagini: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din do-it-yourself

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului