Do it yourself

#piele perfecta #ingrijire piele

Cum sa ai o piele perfecta cu trei ingrediente pe care le ai deja in casa

Lamaia, rozmarinul si usturoiul sunt un remediu pentru foarte multe afectiuni. Au numeroase beneficii pentru sanatate, iar combinate pot ajuta la remedierea unei probleme de sanatate cu care se confrunta foarte multe persoane: varicele.

Pe langa faptul ca sunt inestetice si pot crea si un disconfort psihic, netratate la timp, varicele se pot agrava in timp. Lamaia este un puternic antioxidant si un bun antiinflamatori. De asemenea, usturoiul ajuta la reducerea umflaturilor si inflamatiilor din corp, imbunatatind circulatia sangelui.

Rozmarinul este si el un bun aliat impotriva imbatranirii, deoarece este un excelent antioxidant. De asemenea, contin acid rosmarinic, acid cafeic si flavonoide, care favorizeaza formarea de celule noi.

Cum prepari amestecul pentru ameliorarea varicelor

Pentru a prepara un amestec care sa te ajute la ameliorarea varicelor ai nevoie de urmatoarele ingrediente:  sucul de la o lamaie, 10 catei de usturoi, 200 de mililitri de ulei de masline, 100 de mililitri de gel de aloe vera si 10 picaturi de ulei de rozmarin.

Curata si zdrobeste usturoiul, apoi pune intr-un borcan. Adauga peste el sucul de lamaie si uleiul de rozmarin. Pune apoi amestecul obtinut intr-un loc racoros pentru trei saptamani.

Cand timpul a trecut, puteti aplica piureul noaptea si acoperi picioarele. A doua zi trebuie doar sa clatiti ca de obicei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din do-it-yourself

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare