Do it yourself

#ingrijire #frumusete #iarna #ingrijire corporala

Cum sa ai grija de frumusetea ta in timpul iernii

Iarna rece poate fi distractiva, dar este extrem de dura cu tenul si parul tau. Vanturile iti usuca pielea si o deshidrateaza, facand-o aspra si generand mancarimi si iritatii. Pentru a arata si a te simti in forma, trebuie sa faci mult mai multe lucruri decat sa te hidratezi. Daca vei acorda atentie mai mare unor ritualuri de frumusete, pe langa cele destinate hidratarii ai sanse mari sa arati cat se poate de bine pe toata durata sezonului de iarna. Iata cateva idei care te pot ajuta in timpul iernii sa iti mentii mai usor furmusetea si sa te ingrijesti.

Spune "Adio!" varfurilor despicate

Te-ai saturat de varfurile despicate? Atunci ai nevoie de un aparat de tuns varfurile despicate. Acesta este, de fapt, o perie care ajuta la indepartarea varfurilor despicate sau arse lasand parul matasos si sanatos. Daca ai acest aparata de tuns, poti spune adio tratamentelor lungi si constisitoare de la coafor. Peria foloseste o tehnologie inovatoare care taie in modul cel mai sigur firele despicate, lasand in urma firul sanatos si matasos.

Este special coceputa pentru a directiona firul de par astfel incat sa intre in lamele si sa fie taiat. Prezinta avantajul ca nu iti va scurta foarte mult parul, ci doar indeparteaza varfurile despicate si se poate utiliza pe orice tip de par - vopsit, rupt, fargil, ars, deterioart, drept sau ondulat.

Parul de pe fata, va ramane doar o amintire neplacuta

Epilatorul facial Hairless Titanium este un aparat modern si inovator. Datorita capului de titanium si a suprafetei hipoalergenice, aparatul de epilat facial se poate utiliza fara probleme pe toate tipurile de piele.

Este un epilator facial portabil, rezistent la apa, care functioneaza cu baterii AA. Datorita modului de functionare performant si a dispozitivului portabil, epilatorul facial Hairless Titanium elimina parul facial inestetic, rapid si fara durere, prin taiere. Totodata, utilizarea lui nu provoaca roseata sau iritare. In plus, epilatorul are un design modern si usor de transportat oriunde ai nevoie de el.

Masaj, pentru seri relaxante

Ce poate fi mai relaxant decat un masaj reconfortant in zilele reci ale iernii?! Aparatul pentru masaj cu cinci capete contribuie la tonifierea corpului si, in acelasi timp, te ajuta sa te relaxezi in serile friguroase de iarna. Este recomandat pentru a accelera pierderea in greutate, pentru a ajuta la conturarea corpului si, desigur, la relaxare. Contine mai multe accesorii care se pot interschimba in functie de necesitati. Acesta poate fi folosit pentru a slabi eivtand antrenamentele obositoare, pentru a tonifia musculatura, pentru relaxarea gatului si a spatelui dupa o zi instovitoare de munca, pentru tonifierea pielii lasate sau pentru calmarea muschilor rigizi. Un singur aparat cu nenumarate faciliati care se vor dovedi foarte utile in timpul iernii.

Epilarea faciala, o activitate palcuta cu acest truc simplu

Un set compus din epilator facial si epilator pentru sprancene este tot ce ai nevoie pentru indepartare parul facial rapid, cu precizie si fara durere. Este hipoalergic si se poate folosi pentru toate tipurile de piele. Dispune de o lumina care usureaza vizibilitatea si faciliteaza indepartarea fiecarui fir de par de pe mustata, obraji, barbie. Nu provoaca iritatii sau arsuri si lasa pielea perfect neteda.

Pentru mai multe idei de intretinere si ingrijire pentru iarna, nu ezita sa accesezi link-ul https://teamdeals.ro/frumusete-sanatate/c.

Sursa foto: pxfuel.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din do-it-yourself

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare