Do it yourself

# creare parfum #propriul parfum #parfum #diy

Cum iti poti face acasa propriul parfum. E mai simplu decat ai fi crezut

Vrei sa ai un parfum original, care sa nu contina chimicale? Poti sa iti prepari chiar tu acasa unul. Este mult mai simplu decat ai fi crezut vreodata! Ai nevoie de cateva ingrediente banale.

 

Pasul 1: Ai nevoie de doua linguri de ulei: ulei de jojoba, de cocos sau de migdale dulci. Pune-l intr-o sticluta inchisa.

Pasul 2: Adauga notele de baza, de mijloc si de varf, la alegere. Poti folosi orice ulei esential care iti place. Unul care sa ofera nota de baza, unul de mijloc si unul pentru nota de varf. Notele de varf sunt notele pe care le mirosim mai intai. Prin urmare, adaugati 9 picaturi din uleiul esential care va da nota de varf a parfumului. Notele de mijloc sunt nucleul parfumului.

Adaugati 15 picaturi din uleiul esential care va da nota de mijloc. Si, in cele din urma, notele de baza sunt notele care extind longevitatea notelor de mijloc. Asadar, adaugati 6 picaturi din acest ulei esential, pe care l-ati ales sa fie nota de baza.

Pasul 3: Completati amestecul de ulei purtator si uleiuri esentiale cu 6 linguri de alcool. De asemenea, puteti adauga vodca daca nu aveti nimic altceva disponibil. Inchideti capacul si lasati-l sa stea 48 de ore. Cu cat il lasati mai mult, cu atat devine mai puternic.

Pasul 4: La final, adauga 2 linguri si jumatate de apa imbuteliata si transferati parfumul in sticla principala de parfum, folosind un filtru de cafea si o palnie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din do-it-yourself

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului