Do it yourself

#tinute #stil feminin #rochii

Ce modele de rochii poti purta la inceput de toamna

Venirea toamnei nu inseamna neaparat ca trebuie sa renuntam la cele mai feminine piese vestimentare - rochiile. Chiar daca toamna isi intra in drepturi si temperaturile au scazut simtitor, exista anumite modele de rochii care fac fata cu brio schimbarii de anotimp; mai mult, se potrivesc perfect in acest context, daca reusesti sa le accesorizezi corespunzator.

De altfel, este momentul ideal in care sa le integrezi in tinute de exceptie. Le poti asorta cu sneakersi, bocanci, ciocate sau cizme cowboy, iar efectul va fi unul wow de fiecare data. In plus, vei obtine un look sexy, surprinzator si confortabil. Modele oversize, tip camasa sau cu volane - toate te vor face sa te simti increzatoare si sa iesi din monotonia specifica perioadei.

De asemenea, poti oricand adauga un sacou pentru un look romantic sau o geaca biker din piele, daca iti doresti un strop de atitudine rebela. Totul tine de stilul tau personal si de ceea ce iti doresti sa transmiti.

Daca nu stii inca ce rochii sa alegi pentru un look cool de toamna, iti recomandam cateva modele de rochii cu volane de la Resense:

Pare ca toamna a lucrat si ea la realizarea rochiei Hazel, lasandu-si puternic amprenta. Culoarea bej cu insertii argintii si imprimeul cu flori tomnatice sunt caracteristici ce pun in evidenta acest model unic. In plus, nuantele pastelate se potrivesc din plin in acest sezon. De la insertiile lucioase, la volumul de pe poale si chiar si volanul incretit in partea de jos, rochia reprezinta o oda adusa romantismului. Poate fi purtata cu bocanci si accesorizata cat mai simplu, rochia in sine reprezentand o piesa de rezistenta.

Nu putem renunta nici la animal print in aceasta toamna. Cu atat mai mult daca il gasim transpus intr-o rochie de lungime midi si maneci trei sferturi. Acest model poate fi asortat atat cu bocanci sau cizme inalte pana la genunchi. In zilele mai racoroase poti adauga cu usurinta dresuri negre si o geaca din piele.

Ai nevoie de o schimbare in garderoba ta si vrei o rochie cu adevarat versatila? Poti face o schimbare interesanta cu rochia petrecuta Issa, care cu siguranta va deveni preferata ta in acest sezon. O poti purta atat in cadrul iesirilor cu prietenii, cat si la birou. Cizmele din piele pana la genunchi sunt cele mai potrivite pentru a obtine un outfit lejer de toamna.

Un model ceva mai elegant, ideal pentru petrecerile din aceasta toamna este reprezentat de rochia Devon. Imprimeul floral in culori pastelate si volanele suprapuse intr-o croiala lejera sunt tot ce ai nevoie pentru un look romantic, de neuitat! Este exact ceea ce cauti pentru serile racoroase in care vrei sa te bucuri de o tinuta eleganta si spectaculoasa.

Te-am convins ca poti fi feminina chiar si in acest sezon? In plus, acestea sunt doar cateva modele dintre zecile de variante pe care le gasesti in magazinul online Resense. Le vei adora cu siguranta!

Sursa foto: resense.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din do-it-yourself

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare