Do it yourself

#ingrediente #lamaie #calcaie #aspirina

A pus aspirina si lamaie peste calcaie! A asteptat putin, iar rezultatul i-a schimbat viata definitiv!

Lamaia si aspirina sunt ingrediente care nu terbuie sa lipseasca din rutina de ingreijire a niciunei persoane. Poate parea uimitor, insa aceste ingerdiente banale iti vor schimba viata radical daca le folosesti. Calcaiele tale vor deveni din nou moi si catifelate si poti uita de crapaturi si pete inestetice. 

 

Ambele ingrediente sunt extrem de utile pentru pielea crapata. Impreuna insa, fac adevarate minuni. 

Cele doua ingrediente inmoaie pielea moarta de pe calcaie si talpi, facand-o mult mai usor de curatat. In urma va ramane o piele moale, catifelata. In plus, lamaia este plina de vitamine si minerale necesare pielii, ajutand-o sa se regenereze cu usurinta.

Cum sa folosesti aspirina si lamaia in exfolierea calcaielor

Ai nevoie de o lamaie si 10 tablete de aspirina. Zdrobeste aspirinele pana obtii o pudra si imparte continutul in doua pungi rezistente. Adauga peste aceastea zeama de lamaie, impartita in mod egal.

Pune picioarele proaspat spalate in pungi si maseaza bine pentru ca amestecul sa cuprinda toata talpa, dar in special zona calcaiului. Lasa amestecul sa actioneze timp de 5-10 minute. Pentru a fi mai usor sa nu scoti, din greseala, picioarele din pungi, poti adauga niste sosete mai largi peste. 

Clateste apoi bine talpile si foloseste o piatra ponce pentru a indeparta pielea moarta. Repeta procesul de doua ori pe saptamana la inceput.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din do-it-yourself

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare