Do it yourself

# realizare unghii # unghii superbe #unghii

5 minute pentru unghii superbe

Toate doamnele si domnisoarele isi doresc cateva idei de manichiura care sa poata fi puse rapid in practica, acasa. Astfel, vor avea unghii superbe, dar vor salva si din timpul indelungat petrecut in saloanele de cosmetica. Realizarea unei manichiuri stylish este necesara pentru accesorizarea unei tinute si pentru pastrarea aspectului de maini ingrijite. In zilele noastre, salvarea timpului in fiecare zi este ceea ce isi propun majoritatea persoanelor ocupate. De aceea, vom propune cateva idei de unghii superbe, ce pot fi puse in practica in doar 5 minute.

Unghiile realizate cu marker-ul

Doamnele si domnisoarele isi doresc o manichiura cool? Nimic mai simplu! Tehnica acestei manichiuri consta in aplicarea ojei albe, dupa care utilizarea unui marker permanent, ori a unuia special pentru unghii. Cu astfel de markere, femeile pasionate de accesorizarea inedita vor scrie pe unghii diverse cuvinte amuzante, ori cu insemnatate profunda, sau vor desena simboluri. Pentru un efect wow, pot fi folosite doua sau trei nuante de marker.

Unghii realizate cu marker-ul

Unghii cu glitter

Un alt mod de se realiza manichiura, este cel pe jumatate cu glitter, in timp ce cea de-a doua jumatate sa fie pictata intr-o singura culoare. Un exemplu in acest sens, ce va avea un efect inedit asupra oricarei doamne sau domnisoare este optarea pentru nuanta gri pentru prima jumatate a unghiei. Se va continua cu glitter auriu, negru sau argintiu.

Unghii cu glitter

Unghii alb-negru

Ce poate fi mai simplu decat utilizarea acestor doua nuante pentru realizarea unei manichiuri sau pedichiuri cool? Se aplica initial lacul de unghii alb, dupa care cu lacul de culoare neagra se traseaza cate o linie verticala, respectiv orizontala pe fiecare unghie. Procesul nu va dura mai mult de cateva minute, iar rezultatul va fi unul fresh.

Unghii alb-negru

Unghii cu glitter in degrade

Un model elegant si foarte simplu de realizat este cel cu glitter, in degrade. Utilizand doar doua nuante de glitter, auriu si negru, manichiura va fi realizata in doar 5 minute. Procesul consta in aplicarea glitter-ului auriu pe toata unghia, se lasa la uscat pentru un minut, dupa care se aplica cel de culoare neagra, de la jumatatea unghiei, in jos.

Unghii in degrade

Unghii tip vampir

Un tip de manichiura/ pedichiura indraznet, se realizeaza foarte simplu si are un efect surprinzator. Este nevoie de lac de unghii de culoare neagra, rosie si alba. Primul pas consta in aplicarea lacului negru, care se va lasa sa se usuce. Pe oricare unghie dorita, spre exemplu pe degetul inelar, va fi pictat modelul vampir. La marginile de sus si jos ale unghiei se va trasa o linie subtire, pe contur, utilizand culoarea rosie. Pasul urmator consta in desenarea dintilor cu lacul alb, cu o pensula subtire. La final, dupa ce unghia s-a uscat este recomandata aplicarea unui lac transparent, pentru uniformizare.

Unghii tip vampir

Unghii nude cu french atipic

Un model stylish de manichiura este cel cu french atipic, realizat in nuante de auriu, argintiu si negru, pe o baza nude. Dupa aplicarea lacului de unghii nude urmeaza realizarea modelului french. O idee ar fi pictarea cu negru incepand cu degetul mic, continuand pe urmatoarele doua unghii cu argintiu, iar pe ultimele doua cu rose-gold si auriu.

French

Manichiura geometrica

O manichiura al carei proces de realizare este foarte simplu – unghiile geometrice sunt de mare efect. Sunt necesare doua tipuri de lac de unghii: argintiu si negru. Se incepe prin pictarea unghiei de la degetul inelar cu argintiu si a tuturor celorlalte cu negru. Dupa ce acestea se usuca, se revine la degetul inelar. Cu lacul negru se deseneaza un V pornind de la fiecare dintre cele doua colturi exterioare ale unghiei. Se umplu golurile de mai sus cu negru, rezultand un triunghi argintiu in marginea exterioara a unghiei.

Manichiura geometrica

French rosu

Majoritatea femeilor s-au plictisit de french-ul clasic, realizat cu alb. Vestea buna este ca pot opta pentru cel cu rosu, bucurandu-se ulterior de un rezultat la moda si care atrage toate privirile. Sunt necesare doua lacuri de unghii, unul dintre acestea in culoarea rosie, iar cel de-al doilea transparent. Se aplica lacul transparent pe unghii si se lasa sa se usuce. Urmatorul pas consta in pictarea french-ului atipic, cu rosu, diagonal.

French rosu

Glitter gradient

Pentru realizarea acestui tip de manichiura este nevoie doar de un lac transparent si de glitter argintiu sau auriu, in functie de preferinte. Se aplica glitter-ul lasand un sfert din unghie liber, incepand cu baza. Glitter-ul se aplica in degrade. Dupa ce acesta se usuca pe unghie, urmeaza aplicarea lacului transparent pentru uniformizare.

Glitter gradient

Manichiura army cu un touch auriu

Pentru aceasta manichiura de efect, doamnele si domnisoarele vor avea nevoie de un lac de unghii auriu si de unul verde. Primul pas consta in aplicarea lacului auriu pe toata suprafata unghiei. Dupa ce se usuca, se va aplica cel verde, incepand cu doua linii diagonale, formand un V in partea de sus a unghiei. Se va colora restul unghiei cu verde, lasand auriu doar triunghiul care va rezulta la baza.

Manichiura army

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din do-it-yourself

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului