Do it yourself

#masca fata noapte #curatare tigaie # retete masti de fata #masti de fata

3 masti de fata pentru noapte. Au efecte uimitoare si sunt naturale

 

Noaptea, intregul nostru corp ia putere si se pregateste pentru ziua ce vine. Tot asa, pielea noastra se odihneste si se regenereaza. Prin urmare, in acelasi mod in care ne indepartam de dispozitivele electronice noaptea, avem grija de lumina din camera sau de salteaua in care dormim, mastile de fata de noapte ne ajuta pielea sa se hraneasca si sa se regenereze.

Desigur, mastile naturale sunt mai bune decat cele din comert, mai ales ca stim sigur ca nu contin niciun produs chimical. Din acest motiv, am realizat o lista cu 10 masti de noapte de casa pentru fata pe care le poti face singura si iti vor servi drept masti antirid pentru a dormi sau pentru a-ti relaxa fata.

Masca de fata aloe vera

O masca cu aloe vera pentru fata este una dintre primele optiuni, deoarece este una dintre materiile prime cu cea mai puternica putere regenerativa.

Pentru a face aceasta masca de fata cu aloe vera, trebuie doar sa extrageti pulpa si sa o zdrobiti. Ar trebui sa obtii o substanta cremoasa, ca un gel foarte gros. De asemenea, puteti adauga suc de lamaie si / sau miere in acest pas si puteti procesa din nou amestecul pentru a integra bine cele doua ingrediente.

In ceea ce priveste aplicarea sa, puteti lasa masca de aloe vera pe fata peste noapte si o puteti indeparta dimineata.

Masca de avocado si miere

Masca de avocado si miere functioneaza excelent pe pielea uscata, deoarece hidrateaza profund. Pentru a o prepara, amestecati mierea cu avocado, jumatate si jumatate, intr-un recipient mic si lasati-o sa actioneze aproximativ 15 minute inainte de a merge la culcare. Dupa aceea, clatiti-va bine fata cu apa calda.

Masca de castraveti si oua

Masca cu castraveti si oua este perfecta pentru racorirea pielii. Pentru a o pregati, separati albusul si bateti-l cu viteza pana devine spumos. Se amesteca cu castravetele ras si, separat, se taie doua felii de castravete. Aplicati amestecul pe fata si asezati feliile de castravete pe ochi timp de aproximativ douazeci de minute inainte de a merge la culcare.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din do-it-yourself

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare