NouDe ce ACCENT

#culoarea anului 2022 #accent bijuterii #bijuterii din argint

Pune accent pe eleganta cu accesorii in culoarea anului 2022

Institutul Pantone a desemnat Very Peri culoarea anului 2022. O nuanta de violet apropiata de albastru, aceasta culoare a fost inspirata de interesul oamenilor pentru metavers si platformele de jocuri in ultima perioada, iar specialistii Pantone au subliniat ca isi doresc mereu sa aleaga o culoare care sa reflecte ceea ce se intampla in lumea din jur.

 

Very Peri este un ton popular in randul membrilor generatiei Z, datorita prezentei sale in multe jocuri video, dar este si o nuanta care ofera o stare de bine, de calm, fiind inspirata de plantele de liliac, lavanda si vinca, care au o aroma diafana si relaxanta.

Bijuterii in tendinte pentru un look impecabil

Pentru persoanele care adora sa aiba mereu aparitii in ton cu ultima moda, bijuteriile in culorile momentului pot fi cea mai buna idee. Daca garderoba nu poate fi schimbata anual in functie de tendinte, caseta de bijuterii este mult mai usor de improspatat. In plus, accesoriile pot fi asortate foarte usor cu mai multe tinute, in functie de culoare, momentul zilei si de eveniment.

Daca vreti sa va asortati bijuterile cu ultimele tendinte in materie de culori, aveti de ales intre mai multe pietre in culori apropiate de nuanta Very Peri.

O bratara din argint cu tanzanit este una din solutii; remediu la tensiune, la stres si la agitatie, aceasta piatra rara este caracterizata prin pleocroism, culorile sale fiind diferite in functie de unghiul din care sunt privite in transparenta.

Iolitul, supranumit si piatra vikingilor, este si el o reprezentare ideala a culorii anului 2022. In functie de unghiul din care este privit, el poate sa para de la vioriu pal, la albastru intens si chiar bleuamarin, datorita fenomenului de pleocroism. Cristalele de iolit erau folosite de navigatorii vikingi ca o busola, pentru a se orienta pe mare, deoarece cu ajutorul lor puteau localiza soarele chiar si cand cerul era innorat.

Un colier din argint cu safir poate da o noblete aparte oricarei tinute, atat in noaptea dintre ani, cat si la orice alt eveniment. Safirul albastru este un simbol al regalitatii si al romantismului, fiind asociata cu emotii profunde, dar si cu simpatia, loialitatea, calmul, increderea si pacea.

Un inel cu ametist poate fi in 2022 un cadou perfect de Valentine's Day, aceasta piatra din familia cuarturilor fiind piatra Sfantului Valentin, care purta o astfel de bijuterie, in piatra fiind scultata imaginea lui Cupidon. Ametistul este o piatra despre care se spune ca are puterea de a vindeca inimile si ca are puterea de a proteja persoana care o poarta.

In ton cu tendintele din 2022 este si abalone, gema organica obtinuta din scoica Paua. Indienii Navajo o considerau o piatra datatoare de viata, ceea ce o facea sacra; ea este, de asemenea, un simbol al prosperitatii si abundentei, al puterii, al fertilitatii si un "magnet" pentru noroc si veselie.

Accent Bijuterii a pregatit o colectie bogata de accesorii in tendintele anului 2022.

De o calitate si de o frumusete rara, bijuteriile Accent sunt caracterizate prin originalitate si rafinament, ceea ce le recomanda atunci cand sunteti in cautarea unor podoabe care sa va completeze colectia personala sau pe care sa le puteti oferi in dar.

Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios! - Accent Bijuterii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului