NouDe ce ACCENT

#bijuterii unicat #bijuterii aur #bijuterii argint #bijuterii

Cum sa arati ca in reviste. 3 tipuri de bijuterii care te transforma intr-o diva

Bijuteriile bine alese au rolul de a te scoate in evidenta, de a te pune intr-o lumina buna. Poti adopta un outfit simplu, banal chiar, insa daca ti-ai ales cu atentie colierul sau cerceii ori inelele, vei straluci ca o adevarata diva pe covorul rosu.

Desi s-ar putea crede ca cele mai frumoase bijuterii sunt cele pe care le primesti cadou, realitatea ne-a demonstrat ca, de fapt, atunci cand iti cumperi singura un accesoriu vei sti si cum sa il pui in valoare. Intrucat alegerea pe care o vei face va fi una clara si va tine cont de stilul tau, de tinutele pe care le ai in sifonier, dar si de evenimentele la care urmeaza sa participi.

Moda se mai schimba, insa exista o serie de accesorii ever green, pe care daca le ai le vei purta cu succes ani la rand. Impreuna cu specialistii Accent bijuterii iti vom spune care sunt accesoriile pe care trebuie sa ti le cumperi pentru a arata precum o vedeta de la Hollywood.

Bijuterii din argint cu pietre semipretioase

Trebuie sa stii din capul locului ca nu e obligatoriu sa porti diamante rare pentru ca o bijuterie sa arate bine. E important ca aceasta sa fie bine lucrata, din materiale de calitate si, de preferat, sa fie unicat. Pietrele semipretioase sunt foarte frumoase si accesibile.

Un pandantiv din argint cu abalone albastru, cu coral rosu sau cu agat verde va fi pata de culoare pentru un outfit neutru, spre exemplu pentru indragita little black dress. O astfel de bijuterie cu pietre semipretioase va sublinia eleganta tinutei.

De asemenea, cerceii pot fi o alegere sofisticata. Opteaza pentru o pereche de cercei din argint placat cu aur galben, frumos ornamentata cu pietre de granat fatetate si zirconia. Garantat, toate privirile vor fi atintite asupra ta.

Bijuterii din argint fara pietre

Ca sa stralucesti nu e nevoie doar de bijuterii care reflecta lumina. Chiar si cele fara pietre au menirea sa te scoata in evidenta. E suficient sa porti o singura piesa statement. O bratara supradimensionata, spre exemplu. Pe site-ul comaccent.ro am gasit o multime de variante. Ne-a atras atentia o bratara realizata din argint, ornamentata cu un dragon, care imbraca foarte frumos incheietura mainii.

Daca alegi mai degraba un inel, si in acest caz exista o multime de variante. Vei gasi inele din argint cu spirala, cu impletituri, cu puncte, cu motive tribale sau cu motive vegetale. Gama este atat de variata incat e imposibil sa nu gasesti ceva pe gustul tau.

Bijuterii din aur alb

Aurul alb este extrem de elegant. Insa si aurul roz vine din urma. E fin, delicat, rar, ceea ce face dintr-o bijuterie o piesa extrem de valoroasa. Cercei, inele, pandantive cu diamante naturale, cu safire sau smaralde, toate ti le vei dori sa le adaugi colectiei tale.

Viziteaza site-ul comaccent.ro sau magazinul companiei de pe strada Mendeleev din centrul Capitalei si alege bijuterii unicat din aur si argint, veritabile opere de arta. Produsele exceleaza nu doar prin designul deosebit, ci si in privinta materialelor naturale, care sunt prelucrate cu grija, manual.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare