NouDe ce ACCENT

#bijuterii accent #bijuterii din aur #accesorii #bijuterii

Cerceii cu care accesorizezi tinutele de vara

E cald, e mult soare, asadar ne imbracam cat mai lejer cu putinta. Inclusiv bijuteriile pe care le purtam trebuie sa fie fine, discrete, dar in acelasi timp trebuie sa ne evidentieze vestimentatia si sa puncteze anumite trasaturi frumoase.

 

Vara e greu sa gasesti haine care sa te multumeasca si cu atat mai dificil este sa reusesti sa le si accesorizezi intr-un mod potrivit. Totusi, exista solutii, asta daca stii unde sa cauti. Iti dam un pont: pe site-ul comaccent.ro vei gasi o gama foarte mare de bijuterii din aur si argint, cu pietre semipretioase sau fara, astfel ca vei gasi cu siguranta ce sa porti chiar si in zilele caniculare.

Iti vom dezvalui in continuare care sunt variantele de accesorii pentru care poti sa optezi vara.

O bratara lejera

Vara e timpul sa lasam deoparte bratarile masive, cu pietre mari, si sa optam pentru cele delicate, care nu fac decat sa sublinieze elegant incheietura mainii. O singura bratara este suficient, nu trebuie sa porti tot ce ai acumulat dealungul timpului in cutia cu bijuterii. O bratara din argint placat cu aur alb si ornamentata cu pietre de tanzanit fatetate. Exista si variante mai simple de atat, unde pe un lantisor finut este montat un pandantiv. Este tot ce ai nevoie!

Un inel simplu

Inelele trebuie si ele sa fie in ton cu sezonul. E suficient sa te uiti pe comaccent.ro si vei identifica rapid ceea ce ti se potriveste. Noua ne-au placut cele din argint cu model impletit si cele cu puncte, insa vei gasi si inele cu pietre precum opalul sau cuartul de stanca. Reflecta lumina soarelui aducandu-ti un plus de stralucire.

Si un inel de argint placat cu aur alb, cu perla mabe va arata perfect inclusiv cu un costum de baie.

Cercei mici

Suntem de parere ca vara si cerceii trebuie sa fie delicati pentru ca nu vrei sa te incurce sub nicio forma. In plus, oricat de micuti ar fi, faptul ca iti vei tine parul prins ei vor fi pusi in evidenta. Alege o pereche de cercei din argint cu sticla sculptata. Se prind de ureche simplu, cu ajutorul suruburilor. Nu sunt o investitie foarte mare si au avantajul ca ii poti purta cu orice ocazie.

Cei cu pietre semipretioase pot fi putin cam pretentiosi daca alegi sa ii porti pe plaja, la un costum de baie. Insa pentru o iesire la o cina in oras sunt perfecti.

Lantisor din argint

Cu siguranta nu iti vei dori sa te prinda soarele si sa iti ramana urma unui colier masiv, de aceea este indicat ca vara sa porti la gat lantisoare finute. Unul model sarpe pe care sa agati un pandantiv te va scoate din orice incurcatura. Poti alege unul cu sfere diamantate si atunci nu mai ai nevoie de niciun medalion.

Pandantiv cu semnul tau zodiacal

Unul dintre pandantivele pe care le poti oferi cadou unei persoane dragi este cel cu semnul sau zodiacal. Sansele sa dai gres sunt ca si inexistente, asadar poti alege un medalion din argint placat cu aur alb, spre exemplu. Daca il oferi in dar, ai totusi grija sa nu gresesti… zodia.

Toata gama de bijuterii Accent este verificata de ANPC pentru titlul metalului. Acestea se livreaza in cutiuta cadou si vin insotite de Certificatul de Garantie si Calitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului